10
Domaći fudbal

SLS: I Partizan kiksirao, bez golova protiv Bačke! (VIDEO)

Objavljeno: 24.07.16 u 20:58

Fudbaleri Partizana ni u trećem meču ove sezone nisu uspeli da postiglu gol – Bačka – Partizan 0:0.

Nakon što na dva susreta protiv poljskog Zaglembja nisu uspeli da zatresu mrežu protivnika, isto je završen i susret prvog kola Superlige Srbije.

Crno-beli su na susret otišli sa namerom da poprave utisak nakon ispadanja iz Evrope, ali veoma mršava partija rezultirala novim susretom bez datog gola.

Prvu prilku imala je ekipa Bačke, kada je Bjeloš iz veoma lepog šuta pogodio prečku.

Potom je Radović propustio veoma izglednu šansu za crno-bele, da bi šut Petra Đuričkovića iz slobodnog udarca bio neprecizan.

Početkom drugog poluvremena fudbaleri Partizana su, utisak je, oštećeni za najstrožu kaznu, da bi u 81. minutu Bjeloš dobio drugi žuti karton.

Do kraja susreta crno-beli su imali još nekoliko prilika, ali je golman Crvene zvezde na pozajmici u Bačkoj Filip Manojlović sjajnim odbarnama sprečio trijumf Partizana.

(Youtube/I ja sam deo Partizana)

(Youtube/Sport Nation)

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

Superliga Srbije – prvo kolo:

Petak, 22. jul

Crvena zvezda – Napredak 2:2
(Plavšić 60, Sikimić 81 – Gobeljić 42, Vukanović 47)

Metalac – Borac 1:0 (1:0)
(Otašević 19)

Mladost – Rad 2:1 (1:0)
(Milosavljević 10, Zvrko 62 – Mladenović 58)

Radnik – Javor 2:2 (2:1)
(Tomanović 12(ag), Radović 17 – Bjedov 26, 60)

Voždovac – Spartak 0:0

nedelja:

19.00 Bačka – Partizan

20.00 Radnički Niš – Čukarički

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
10 Komentara
  1. Pa dobro , nemoj da budemo na kraj srca . Ja sam partizanovac uvek bio i ostacu .Ali sve sto trenutno gledamo u nasem fudbalu je samo realna slika i stanje nasih klubova .Nebitno da li govorimo o Partizanu ili C Zvezdi .Danas teramo vodece ljude u Partizanu , koliko posle prvog neuspeha Zvezdinog , teracemo Grofa . A mislim da bi naipre iz tih klubova trebalo da isteramo politiku , politicare i njihove licne interese . Mnogo ce vremena trebati da prodje i mnogo stvari da se ispravi u nasem sportu u celini , pa tek da govorimo o nekim stvarima i da ocekujemo nesto .U mnogim stvarima zaostajemo za evropom .Sve u svemu budimo optimisti , da ce jednom i kod nas , biti bolje …Do tada budimo budimo , parlamentarni …

    0
    0
    Odgovori
    • Dok sam ja to pisao davno,vi ste mi lupali minuse a sad i sami shvatate.Čak je pozivan i u reperezetaciju u Toletovom mandatu a svi znaju zašto.Dečko je limitiran i daleko je od bilo kakve reprezentacije kao nebo od zemlje ali ti menadžeri…

      0
      0
      Odgovori
  2. Posle ovoga Tomic i Ilijev nemaju vise sta da traze u Partizanu,ali njihove ostavke nece znaciti nista ukoliko se i ova napredna bagra od uprave ne pokupi sa njima.

    0
    0
    Odgovori
    • Mesas babe i zabe . Cim ne ide kriva napredna politika . Sta sve niste radili da Tomica dovedete u klub . Hvalospev pisali o njemu , cuda radi u Teleoptiku . A sada , malo se strpite .

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter