3
Evrokup

I TO SE DEŠAVA: Mlada nada srpske košarke ‘odjavila’ Partizan

Objavljeno: 17.07.16 u 18:47

Posle samog završetka prošle sezone dvojac iz čačanksog Borca dovodio se u vezu sa Partizanom, ali nijedan od igrača neće karijeru nastaviti u Beogradu.

Nekada je bilo pravilo da se Partizan u košarci ne odbija. Sada se to dogodilo, verovali ili ne. Mlada nada čačanskog Borca Andreja Stevanović dobio je ponudu crno-belih, ali se zahvalio uz poštovanje Partizana kao institucije, ipak lični interes je pobedio.

– Razgovarao sam sa Džiletom koji mi je izložio svoju zamisao i ideju šta želi od mene. Shvatio sam da neću imati značajniju ulogu u timu, a ja sam željan igre, minuta, lopti, samopuzdanja… Zahvalili smo se jedan drugom na razgovoru i dogovorili se da se nekad ponovo čujemo i eventualno napravimo dogovor. Ove sezone neću u Partizan – rekao je Andreja Stevanović za MocartSport.

Na spisku želja Partizana bio je još jedan igrač Borca Aleksa Avramović, ali će on karijeru nastaviti u Italiji, tačnije Varezeu.

0
0
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter