15
Evrokup

FOTO: STARSPORT

VELIKI PROBLEM: Sprema se nova kazna za Partizan?!

Objavljeno: 01.07.16 u 09:18

Ovog puta kazna bi mogla da bude ozbiljna i sa dosta posledica po crno-bele.

Taman kada smo svi pomislili da je celokupna zbrka oko sukoba između FIBA i Evrolige, ponovo se aktivirala priča oko suspenzija klubova zbog učešća u Evrokupu.

Pokrenula ju je upravo FIBA koja je, prema navodima ‘Blica’, na adresu Košarkaškog saveza Srbije poslala dopis u kom traži suspenziju svakog kluba koji bude učestvovao u drugom po redu evropskom takmičenju.

FRKA U EVROPI: Cedevita pred isključenjem zbog Evrokupa, šta će biti sa Partizanom?

KSS je pre par meseci i doneo tu uredbu po kom će Partizan i biti suspendovan ukoliko aplicira za Evrokup, što su crno-beli i učinili pre nedelju dana.

Sada umesto isčekivanja žreba za ovo takmičenje 7. jula, crno-beli će strepeti za svoju sudbinu od strane KSS-a, na šta je Savez primoran zbog uslova od strane svetske ‘kuće košarke’ kako ne bi trpele muška i ženska košarkaška reprezentacija i njihova učešća na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

PARTIZANOVAC U ZVEZDAŠIMA NAJMRSKIJEM KLUBU: Tek nakon ovoga ga neće voleti (FOTO)

Reakcija crno-belih najavljena je za posle 11 časova.

Podsetimo, isto je pre koji dan učinio prvi čovek ruske košarke Andrej Kirilenko, odnosno, bez pardona je suspendovao sve klubove koji su se prijavili za učešće u Evrokupu.

0
0
15 Komentara
  1. Mi nismo isti. K.K. CZ je zvanicno, a i mnogi navijaci podrzala pravo srpskih klubova, ili bolje reci kada se o Partizanu radi kluba koji se takmici u Srbiji, da igraju takmicenje koje odaberu. Ipak, treba se setiti sta su latini pricali i pisali kada se upravo po ovom pitanju vodio sukob na relaciji CZ i njen predsednik Covic sa Bodirogom i bivsim zvezdasem Radovicem. Sada su okrenuli plocu. Jos jednom su se pokazali najhrabrijim na svetu, onima koji se nicega ne stide.Da je situacija obrnuta, tj. da Zvezda treba da igra EC kladim se da bi svi ko jedan trazili da se Zvezda diskvalifikuje,

    0
    0
    Odgovori
  2. Jos jedan neprijatelj placizana: Djilas… Idemo: Covic, Vucic, Terzic, sile mraka i nepravde, moja pokojna baba Mileva…

    0
    0
    Odgovori
  3. Pravda je spora ali dostižna.Partizan je davno trebalo isključiti i kazniti zbog uništenja srpske košarke.Pokušaj uništenja Crvene Zvezde i uništenje kosarkaskih centra Vršac i Kragujevac.Silne prijetnje sudijama i igračima dovelo je do toga da niko nije smio da se suprostavi crno beloj sekti.Svemu kraj dodje tako i ovom zlu.

    0
    0
    Odgovori
    • Ajde naturalizovani pali sa Srpskog portala, nista se ti ne pitas za KKP, ali, Svi ostali bi trebalo da se zapitaju, kako sa nestankom kkcz i pojavom fmp-ea i fmpcz-mutanta nestaju kk Hemofarm i kk Radnicki Kg. A razlog Nestanka kkcz je svima odlicno poznat, a posebno DV i KKP i Grobarimaaa .!.XXAAXXAA .!. Uostalom, kakve veze ganferi i od kada imaju bilo veze i dodirne tacke sa Srpskom kosarkom i kk uopste..??

      0
      0
      Odgovori
      • Dvadeset godina uništavanja srpske košarke konačno zaustavljen. Izbaciti zlo iz srbije,neka ode u matičnu zemlju hrvatsku.Hahaha…Ovdje ostaje srpskki klub Crvena Zvezda osnivač košarke na ovim prostorima.Veštačkim tvorevinama nije mjesto u srbiju.

        0
        0
        Odgovori
  4. Izbacivanje iz Djilasove i Coviceve prcije nije nikakva kazna, vec nagrada. Zna se ko je bezao iz lige u ligu i ko je bezao iz kluba u klub kako bi se na kraju domogao bar malo uspeha. Covic je pobegao iz domace lige, hteo da je unisti i usao u ABA. Partizan je bio primoran da udje u Abab jer nece igrati Evroligu. I gle cuda, sad Covicu ne odgovoara Aba, zasto? Nema autonomiju kao sto je nije imao ni u staroj domacoj ligi. Sada je tu Djilas,Rakocevic,….onaj De Leon ili kako vec, sve njegovi pajtosi. Organizovao je domace prvenstvo po njegovoj zelji. Igra se 3 na 5 , igra se jedna u takmica u dva dana,igra se dok se drmaju kosevi,dok rulja pljuje gostujuceg trenera …. TO JE COVIC< MAFIJASKA PUDLICA I UBICA PREMIJERA

    0
    0
    Odgovori
  5. SVE SE TADI PO COVICEVOM PLANU I PROGRAMU … pravi partizanovci i GROBARI … , zar ce te dozvoliti tom i takvom … coveku da posao koji je naumio i najavi … zavrsi … ?!

    0
    0
    Odgovori
  6. A koja je kazna? Izbacivanje iz Coviceve i Djilasove lige? Hahaha, nasmejem se uvek lepo kada nam prete. Samo vi nas izbacite, mi cemo igrati Jadransku ligu i Evro kup, a vec sledece sezone i Evro ligu, a za privatnu ligu propalih politicara i njihovog gurua, uspesnog politicara, smo se bas zabrinuli sto necemo igrati. Uostalom, mozda je najbolje da nas suspenduju na dvadesetak godina, da bi se novoformirani klub iz predgradja priblizio po broju trofeja.

    0
    0
    Odgovori
  7. HVALA TI DEJANE, na tome, sto, zahvaljujuci tebi, Velikom Igracu i Coveku, KKP NECE „IGRATI“ dirigovanu coks-djiki kk ligu Srbije, kao i takodje, sa njihove strane unizen i obezvredjen Kup Srbije kao i liga sto nam je, ALI, zato HOCE ABA ligu, kroz koju ce ubrzo da se vrati u EL, kao i EVRO KUP ove sezone !!! HVALA TI JOS JEDNOM DEJANE NA TOME !!! BODIROGA DEJAN, K’O I UVEK POGADJA U „SRZ“ tj. CENTARRRR…HVALA TI I NA IZNOSENJU ISTINE U SRPSKOJ JAVNOSTI, NA OTPORU SEGRAGACIJI SRBIJE OD STRANE TRENUTNOG ZLA URUSAVANJA SRPSKE KOSARKE, A I SVEGA OSTALOG, ZARAD SOPSTVENOG INTERESA (kao i uvek u njegovom slucaju..), KOMPLEKSA, ZLOBE, PAKOSTI, STICANJA ENORMNOG BOGATSTVA I SPRECAVANJA JT DA MU ODREDI ZASLUZNU KAZNU..ALI TU JE DEJANNNN …!!!! PARTIZAN IZNAD SVIH !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Sve je dirigovano i namesteno kada tvoj placizancic nije prvi. E, budalo neopevana, tesko tebi s tobom…
      Poslednja utakmica protiv Grcke – glodar Djordjevic jednog trenutka izvodi petorku: Jovic, Dangubic, Guduric, Simonovic, Stimac. Verovatno je i to namesteno, naterali Saleta…Dakle, samo ti nastavi da kukumavcis ovde…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter