10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FURIOZNO, ATRAKTIVNO, ZA UŽIVANJE: Zvezdin početak za ‘desetku’! (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.16 u 20:16

Crvena zvezda odigrala je svoju prvu pripremnu utakmicu za sledeću sezonu, na gostovanju Hajduku u Beški domaćin je ‘stradao’ sa 10:1.

Lagano, za publiku, ali i sve navijače koji danas nisu bili u Beški. Tako je šampion Srbije Crvena zvezda počela pripreme za sledeću sezonu u kojoj ima velike ambicije. Domaći Hajduk savladan je sa 10:1 i tako su uveličali 90. rođendan ovog fudbalskog kluba.

Pitanje pobednika se nije postavljalo ni u jednom trenutku, a to je Miodrag Božović iskoristio da na delu vidi veliki broj igrača, novih i starih, pred odlučujuće evro-izazove.

Prvo je na teren izveo Supića, Cvetkovića, Fibela, Lukovića, Ibanjeza, Donalda, Le Taleka, Kataija, Jovovića, Srnića i Sikimića, da bi kasnije prilike dobili i drugi igrači.

U drugom poluvremenu na terenu su bili: Vićić, Petković, Rendulić, Adam, Anđelković, Milošević, Matos, Babunski, Parker, Orlandić i Vijera.

ZVEZDINO ‘PAKLENO’ POJAČANJE: Spektakularan gol makazicama Tomasa Fibela! (VIDEO)

U strelce su se upisali Srnić, Fibel, Sikimić, Katai, Vijeira, Orlandić, Parker, Babunski, Petković iz penala i na kraju je konačan rezultat drugim golom postavio Petar Orlandić. Jedini gol za domaće postigao je Mugić iz slobodnog udarca.

Sledeću proveru Crvena zvezda imaće u Starčevu za pet dana kada će biti svečani gost lokalnog Borca.

Definitivno potez utakmice bio je gol Tomasa Fibela, drugi Zvezdin na meču. Primio je loptu grudima u kaznenom prostoru, a onda je makazicama poslao u mrežu Hajduka. Taj gol pogledajte na 0:45 priloženog snimka:

0
0

10 Komentara

  1. stvarno jaka tekma , super ste krenuli , spektakl , pa ove seljake bi oduvali i penzioneri iz moje ulice hi hi hi hi hi smrc smrc kairat smrc smrc

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovi krenuli ko u strahu,umesto da su imali protivnika iz austrije,nemacke,oni izabrase tim,gde mogu da pokazu kojekakve majstorije,kako niste bar slabiji sastav izveli,pola iz omladinskog tima,i rezerve iz A tima, ih koje mudrosti,sad ce najverovatnije bum tras iz evrope samo JSL + kup,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. Hahahhaha Hajduk iz Beske. Trebali su naci nekog slabijeg da se ne umaraju, jer neugodni su ovi sto slede u kv. za LŠ HAHAHHA

    0
    0
    Odgovori
    • Прочитај имбецилу који је разлог одигравања утакмице!!!!! А пошто си Ацо значи да си гњида фрањевачка. Вас више ни филијале не зову да им увеличате славље,тако да вам остаје да се помолите богу да опстанете!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter