0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

‘KARANBOL’: Muslin ‘smenio’ Sivića, evo ko će na klupu ‘orlića’…

Objavljeno: 12.06.16 u 13:13

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Tomislav Sivić mogao bi naredne nedelje da dobije otkaz.

Salvoljub Muslin počinje da koristi široka ovlašćenja koja je dobio dolaskom na kormilo reprezentacije Srbije. Kako prenosi Sportski žurnal, prvi na udaru novog selekotra biće njegov kolega koji predvodi mladu selekciju Tomislav Sivić. Naime, novo rukovodstvo na čelu sa Slavišom Kokezom nije zadovoljno radom selektora „orlića“ i rezultatima, pošto je Srbija tek treća u kvalifikacionoj grupi, a igra sa timom koji je bio šampion sveta na Novom Zelandu. Takođe, Sivić se kao selektor „zakačio“ sa reprezentativcima Nemanjom Maksimovićem, Milošem Veljkovićem i Sašom Zdjelarom. Zbog toga je posle konsultacija Muslina i potpredsednik FS Srbije Gorana Bunjevčevića doneta doluka da se Tomislav Sivić smeni.

FOTO: Aleksandar Ilić
FOTO: Aleksandar Ilić

Na njegovo mesto bi došao Milan Rastavac iz Radničkog. Prva opcija je bio Nenad Lalatović, ali je on odlučio da ostane na kormilu Vojvodine još godinu dana. Jedna od opcija je i Slobodan Krčmarević, a odluka će biti doneta do kraja sledeće nedelje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter