2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

FER-PLEJ: Evo zašto je Novica zaustavio vređanje Zvezde…

Objavljeno: 08.06.16 u 09:10

Partizan je iznenadio sve sinoćnom pobedom nad Crvenom zvezdom kao gost u finalu KLS lige, a najiskusniji igrač crno-belih je pokazao šta je fer-plej.

Delije su se spremale za proslavu titule. Dalko manji broj Grobara u hali je verovao da serija može da se nastavi. Tako će i biti, novi duel zakazan je za četvrtak, s tim da su sada crno-beli domaćini sa većinskom podrškom na tribinama. Košarkaši Partizana su sinoć sa svojim navijačima dugo slavili na parketu, a ono što je ostalo zanimljivo jeste situacija u kojoj je Novica Veličković sprečio pogrdno skandiranje i pevanje Zvezdi.

IGRAČI SLAVE, A ON TAJANSTVEN: Šta nam govori ovaj zamišljeni pogled Aleksandra Džikića? (FOTOGALERIJA)

– Sprečio nisam. Imamo stvarno veliku podršku navijača. Kada sam otišao preko sve je mnogo drugačije bilo nego ovde. Za ove utakmice se živi. Teško je kontrolisati emocije. Ja sam uvek za fer-plej navijanje. Emotivac sam, dajem 200 posto na terenu, ali uvek sam za fer-plej. Ipak, ovo je derbi, mnogo je ljudi i svašta se peva. Hvala mojim Grobarima i nadam se da će u četvrtak da gori – rekao je Veličković posle utakmice okupljenim novinarima.

PARTIZAN UPAO I POKVARIO ZVEZDINU ŽURKU: Neviđena drama ovog puta pripala crno-belima! (VIDEO)

0
0
2 Komentara
  1. Grobare do koske ja sta kod da vidim vezano za partizan ili za zvezdu ti si tu bolji idi nadji neki život nego da visiš po stranicama hotsporta pozz…

    0
    0
    Odgovori
  2. Novica…VRATIO SE…da pokaze sta ZNACI VOLETI ISTINSKU I ZIVU INSTITUCIJU, Legendarni Srpski KK-PARTIZAN !!! TO je ONO sto mutant projektu „fali“ i sto NIKADA NECE IMATI !!! TU LJUBAV, strani igraci ne mogu da OSETE, kao ni FMP-ovi „domaci“, jer ONI ODLICNO ZNAJU, DA OVO NIJE ONA ZVEZDA, VEC COVICEVA PRIVATNA, MA STA VI SVI PRECUTKIVALI I SAMI SEBE LAGALI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter