5
AdmiralBet ABA Liga

PARTIZAN PORUČUJE NAVIJAČIMA: Vruće srce i hladna glava!

Objavljeno: 05.06.16 u 16:05

Na zvaničnom sajtu Partizana, crno-beli su putem saopštenja poručili navijačima da bi trebalo da budu onakvi kakvim ih svet pamti.

Saopštenje koje su crno-beli uputili navijačima prenosimo u celosti:

„KK Partizan NIS poziva svoje verne navijače da u večerašnjem meču budu onakvi kakvim ih Evropa i Svet pamte. Nikada dovoljno opisana atmosfera koju iz utakmice u utakmicu naši navijači prave, proslavila je i naš klub i naš grad širom planete. Sada, kada se borimo za domaći trofej, pozivamo navijače da budu uz tim ne samo vrelim srcem, već i hladnom glavom.

“PUČISTI” POMAŽU: Šta to dobija KK Partizan

Ponašanje naših navijača, posmatra se pod posebnom lupom, o čemu najbolje svedoče i do sada izrečene kazne za KK Partizan tokom ovih mesec dana Superlige. Zbog toga, klub apeluje na navijače da navijaju sportski, bez vređanja i ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, ne obazirući se na dešavanja u sektoru tribina za koji su odgovornost preuzeli predstavnici našeg večerašnjeg protivnika.

Budi ono što jesi i crnu majicu ponesi! Vidimo se večeras u 21 čas!“

KK PARTIZAN: Navijači, ne vređajte ljude koji pokazuju želju da nam pomognu

0
0
5 Komentara
  1. Ostaje jos da se dokaze da li Srpska Elita i Inteligencija ima ikakvu vrednost za opstanak.Cena je mera vrednosti, a novac je mera cene trenutno u Srpskom drustvu, koja jedino za Svetinju ne vazi…!!! SVI KAO JEDAN-IDEMO GROBARIIII..nismo MI sekundarci-skupljaci „sirovina“ koji poticu iz marginalizovanih drustvenih grupa nelegalnih tokova…

    0
    0
    Odgovori
    • Нисте ви из нелегалних токова ту се слажем с’ тобом ви сте из легално покрадених пара уз помоћ Марјановића,Ружића,Дачића,Тадића,Вучелића,Ћуре зекстре,Додика бањалучанке,Богићевића фармаком ,има тога охххооо холо него си веветица синак!!!! Да не спомињем Шумановићеве,Лубардине и ко зна чије све покрадене слике дуло лулоооо

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter