3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEĆE DA PRODUŽI UGOVOR: Plej kog bi uz Dilejnija navijači Zvezde volelei da vide u crveno-belom dresu je slobodan igrač

Objavljeno: 04.06.16 u 13:03

Na pitanje postavljeno na raznim navijačkim forumima kog igrača biste voleli da vidite u Zvezdi sledeće sezone, ovaj plej je imao mnogo glasova.

Navijači Crvene zvezde su preko Instagrama i Tvitera pozvali Malkoma Dilejnija da dođe u Beograd i pojača crveno-bele u Evroligi sledeće sezone. Ipak, plejmejker Lokomotive iz Kubanja je već dobio superunosnu ponudu od Darušafake i njenog novog trenera Dejvida Blata. To samim tim znači da su se nade Delija na forumima da Amerikanac obuče crveno-beli dres ugasile.

VEST ‘IZ PRVE RUKE’: Drugi selektor želi da preotme Gudurića od Aleksandra Đorđevića (FOTO)

Ipak, bilo je i onih koji su pisali da bi pravo rešenje za Crvenu zvezdu bio sadašnji plejmejker Cedevite, Džejkob Pulen. Ta želja bi navijačima mogla da se ostvari. Naime, kako javlja izraelski novinar Dejvid Pik, Amerikanac ne želi da ostane u Zagrebu i sledeće sezone. Ista priča je i sa Džejmsom Vajtom, Henrijem Vokerom i Lukom Žorićem. Želja svih njih je da pronađu angažman u timovima koji će sledeće godine igrati u Evroligi. Eto šanse za Zvezdu i Džejkoba Pulena, naravno samo da uprava odluči da li Amerikanac ispunjava kriterijume i da li će klubu biti potrebna pojačanja na toj poziciji. Verovatno da hoće, jer je prvi plej Luka Jović na skeneru velikog broja evropskih velikana…

PREOKRET: Zvezda ostala bez prvog pojačanja za Evroligu

0
0
3 Komentara
  1. Videćemo. Imao je sezonu za pamćenje i igrao vrhunski i za evroligaške pojmove. Ne sumnjam da će naći tim i ako ne dođe u Zvezdu. Ne bih se začudio da ga pozovu turci ili španci.
    S druge strane rizik je dovesti opet stranca na pleju, to je funkcionisalo samo sa MWillom i ni jednim drugim, a on je jedan jedini. Istina i Omak Kuk nam je bio izvrstan, al je to davno bilo.
    Šteta što nismo razigrali Rebića, mogao bi da bude novi srbski MWill.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pulen nije los igrac, al’ koliko sam ga pratio imao je u Cedeviti slobodnu igru uzimo je cesto preko 10 suteva za 3 i desavalo se da da 6-7 trojki po utakmici ali se isto tako desavalo da promasi 7-8 trojki po mecu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter