1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NOVICA VELIČKOVIĆ: Šamarčina!

Objavljeno: 04.06.16 u 10:18

Najiskusniji košarkaš Partizana Novica Veličković teško je podneo ubedljiv poraz od Crvene zvezde u prvoj utakmici finalne serije KLS lige.

Krini centar Partizana je istakao da je ekipa bila umorna, ali da to ne sme da bude alibi za lošu igru. Kako kaže prekretnica su bile dve trojke Kvinsija Milera.

– Utakmicu smo odigrali jako loše. Nije alibi, ali stvarno smo imali malo vremena za spremanje (zbog majstorice sa FMP-om u polufinalu, dok je Zvezda u dva meča rešila svoj duel sa Mega Leksom). Oni su okrenuli sve u par minuta druge četvrtine. Dali su četiri, pet trojki posle našeg prilaska na dva razlike, išle su im na ruku i naše greške… Ipak, ovo je plej-of. Ne gleda se da li je „plus 30“ ili pola koša razlike. Tako treba da pripremimo glave. Oni su bili na jako visokom nivou, to stoji – rekao je Novica Veličković, a preneo Blic.

‘RAMPA’: Džons je zatvorio prolaz Cirbesu (VIDEO)

Bivši košarkaš Real Madrida je dodao da je poraz od 31 poena razlike šamar i da ekipa mora da se oporavi pred sutrašnji meč kako zna i ume.

‘NAVIJAČKI OBRAČUN’: Grobari su se Delijama pohvalile ovim trofejom, a Delije su uzvratile novom pesmom (FOTO)

– Ako ne možemo da se oporavimo, bolje da ne izlazimo na parket u toj drugoj utakmici. Ovo je šamar od 30 razlike, da ne kažem nešto drugo. Moramo da se probudimo i muški da odigramo. Moramo da vratimo 200% našim navijačima kojima hvala jer su nas bodrili i tokom meča, i po njegovom završetku.

Druga utakmica finalne serije KLS lige igra se u nedelju od 21 čas, a domaćin je sada Partizan.

0
0
1 Komentara
  1. Novica je iz generacije koja je osetila dominaciju Partizana i tako se ponaša, ali džabe, ta vremena su prošla, a ovi novi klinci će morati da se naviknu na nešto drugačije – da uglavnom gube od Zvezde.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter