4
Domaći fudbal

KRAJ BURE: Urodio apel FSS, smiruje se situacija u Partizanu

Objavljeno: 03.06.16 u 15:07

Nakon jučerašnjeg sastanka, FK Partizan je prihvatio odluku da klub, do izbora zakazanih za 24. jun, vodi radna grupa.

U pismu upućenom Fudbalskom savezu Srbije, aktuelno rukovodstvo Partizana prihvatilo je odluku FSS da klub do izbora predvodi Radna grupa koju će činiti članovi i aktuelne uprave i opozicije.

Tekst pisma možete pročitati ispod:

„Poštovani gospodine Kokeza,

Privremena uprava FK Partizan jednoglasno je donela odluku da prihvati zaključke sa sastanka u prostorijama FSS, održanog 2. juna 2016. godine, uz verifikaciju sastava predložene Radne grupe i kopredsednika.

Privremena uprava FK Partizan izražava zahvalnost predsedniku, počasnom predsedniku i generalnom sekretaru FSS na učinjenim naporima u iznalaženju predloživih rešenja.“

ISHOD SASTANKA U ‘KUĆI FUDBALA’: Nenad Bjeković i Mile Jovičić vode Partizan! (FOTOGALERIJA)

0
0
4 Komentara
  1. Pitanje za PR. RADNU G… da li ta PRIVREMENA radna grupa dovodi i PRIVREMENA „pojacanja“ i kako ONA DA BUDE odgovorna ili vec KO za njihove odlicne partije i igre ili lose..??? Prodavanje magle dok se ne zavrsi prelazni rok i dovedu „pojacanja“ za ugradnju i jos vece posrtanje FKP, kao i stvaranja jos veceg MINUSA u budzetu Svetinje, da „stignemo“ bar u tome FK devastirane, za vreme „vladavine“ ovih nazadnih organa unistavanja sdP i Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter