2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Ostvarili cilj! DEJAN MILOJEVIĆ: Čestitam Zvezdi!

Objavljeno: 27.05.16 u 22:55

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je njegov tim ostvario zacrtani cilj i zasluženo večeras slavio protiv Mega Leksa (77:66), u prvoj utakmici polufinalne serije Superlige Srbije.

– Ono što smo želeli, večeras smo i ostvarili, a to je da pobedimo i povedemo u seriji. Sve naše utakmice protiv Mege su teške. Večeras smo igrali dobru odbranu, mogli smo bolje i u napadu. Gradili smo rezultat i na kraju uspeli da budemo bolji od protivnika. Svestan sam da nas u Mitrovici čeka težak meč iz više razloga. Pre svega što je Mega na domaćem parketu odlična – kazao je Radonjić.

– Odbranili smo naš teren, a u Mitrovici po navici igramo neizvesne utakmice. Neka bude i ovoga puta tako, a da na kraju budemo zadovoljni rezultatom – rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u beogradskoj hali “Aleksandar Nikolić”

Košarkaš crveno-belih Vladimir Štimac kratko je poručio da su utakmice protiv Mega Leksa uvek veoma teške, ali da će Zvezda pokušati da u Mitrovici dođe do pobede i plasira se u finale Superlige.

– Mislim da je vrlo teška utakmica iza nas, jer Mega igra odličnu košarku. Mi smo zadovoljnni sa pobedom i vođstvom u plej-ofu. U Mitrovicu idemo da pokušamo da završimo što pre ovu seriju – zaključio je Štimac.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević česitao je Zvezdi na pobedi i naglasio da je Zvezda u svim segmentima bila bolji tim na večerašnjem susretu.

– Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi. U svim segmentima su bili bolji. Ova razlika nije realna jer je zvezda trebalo da pobedi i sa 20 razlike. Mi moramo da pokušamo da odigramo bolje u narednoj utakmici i vratimo seriju u Beograd – rekao je Milojević.

On je dodao da ključ poraza leži u lošoj motivaciji tima.

– Kada nas jedna ekipa pobedi već šest puta u sezoni, igrači prosto gube veru u pobedu, a sve polazi odatle – zaključio je Milojević.

Kapiten Mega Leksa Rade Zagorac naglasio je da je njegov tim odigrao veoma lošu partiju protiv Crvene zvezde.

– Čestitam Zvezdi na još jednoj pobedi. Jako loša naša partija od prvog do poslednjeg minuta. Nedostatak energije, a mi u ovim mečevima moramo da je imamo više od Zvezde, jer su kvalitetniji od nas. Naše je da pokušamo to da popravimo za dva dana i odigramo bolje u drugom duelu – zaključio je Zagorac.

0
0
2 Komentara
  1. A sto mi je drago zbog ovog Milojevica da smo ih oprali vec 6ti put ove sezone,kad nije hteo da pobede Partizan pa da idu na FMP nek se sada cese po glavi haha…

    0
    0
    Odgovori
  2. Već viđeno i potpuno očekivano a Milojević neka pokuša na drugoj strani da ostavri neku pobedu,protiv najjačeg tima to neće moći.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter