0
Evropske lige

GVARDIOLA PRAVI NOVI SITI: Osam novih igrača na spisku želja (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.16 u 18:06

Pep Gvardiola ima nameru da od Mančester Sitija stvori tim koji će u narednim godinama biti jedan od najvećih konkurenata ne samo u Engleskoj, već i u Ligi šampiona.

Kako prenosi britanski „Miror“, Gvardiola je rekao vlasnicima kluba da mu je potrebno osam novih igrača, za šta će, prema procenama, bti neophodno oko 200 miliona evra.

Miror dalje piše da je Gvardiola istakao da su samo Aguero, De Brijn i Fernandinjo jedini koji se uklapaju u njegovu viziju startnih 11, dok će tu potencijalno biti mesta i za kapitena Kompanija.

Očekuje se da će Gvardiola tek za godinu dana dobiti sve igrače koje priželjkuje.

Prva meta je Ilkaj Gudogan iz Borusije Dortmund, i veruje se da će on biti prvo pojačanje Gvardiolinog Sitija po ceni od oko 20 miliona funti.

(Youtube/paleszhurts)

Druga meta je francuski defanzivac Ajmerik Laporte iz Atletik Bilbaa, dok je tu i krilo Šalkea, Liroj Sane.

Kako je budućnost Džoa Harta i Rahima Sterlinga neizvesna, Gvardiola je istakao da će potražiti i domaće igrače, mada će umesto Harta na gol verovatno stati Mark-Andre Ter Štegen.

Moguće mete iz domaće ‘proizvodnje’ su Džon Stons, Džek Vilšir, Aleks Okslejd-Čemberlejn i Deni Rouz.

Vilšir je verovatno najnerealnija meta, jer je teško verovati da će ga Arsenal pustiti. Džoš Ston neće na Etigad za ispod 45 miliona, dok su Čemberlejn i Rouz, po pravoj ceni, realni.

(Youtube/RoMarsh)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter