0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

KUP KRALJA: Festival crvenih kartona uz pobedu Barselone (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.16 u 00:25

Fudbaleri Barselone savladali su Sevilju u finalu Kupa kralja rezultatom 2:0. Golove su postigli Alba u 97. i Nejmar u 123. minutu meča. Obe ekipe završile su meč sa manje igrača na terenu.

Fudbaleri Barselone osvojili su Kup kralja, nakon što su, posle produžetaka, savladali tim Sevilje sa 2:0. Sevilja je imala veliku priliku da dođe do trofeja, ali nisu uspeli da iskoriste brojčanu prednost, nakon što je Maskerano u 36. minutu isključen.

Iako je bilo prilika, rezultat na semaforu je bio nepromemjen. Ali ne i na terenu, jer je Banega u drugom minutu sudijske nadoknade drugo poluvremena zaradio isključenje zbog grubog starta. Nedugo zatim, već u sedmom minutu produžetka, Barselona stiže do prednosti preko Albe.

(Youtube/iKhoStyle7i)

Sve dileme oko pobednika razrešio je Nejmar u 123. minutu.

(Youtube/FootGoalHD)

Nejmarovom golu je prethodilo isključenje Karika zbog drugog žutog kartona. Takođe, susret je obeležila i povreda Luisa Suareza.

BALKANAC PO KLOPOVOM UKUSU: Sjajni špic na meti Liverpula

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter