0
ATP

ĐOKOVIĆ: Belučijeva oluja me oduvala sa terena, dobra priprema za Nadala

Objavljeno: 12.05.16 u 23:23

Najbolji svetski teniser izbegao je danas ‘seču favorita’ u Rimu i u meču protiv Tomaša Belučija se vratio i pobedio posle 0:6 u prvom setu.

Beluči je senzacionalno dobio prvi set protiv Novaka Đokovića bez izgubljenog gema, što je i za samog srpskog tenisera predstavljalo šok.

– U prvom setu smo videli Belučijevu oluju, oduvao me je sa terena. Pogađao je iz svih uglova. Morao sam nešto da promenim i to sam, na sreću uradio, krenuo sam od početka i pobedio u naredna dva seta. Najbitniji momenat bio je prvi gem drugog seta kada sam osetio da mogu da ga nateram da trči i da mogu da šaljem različite udarce – objasnio je Đoković posle meča.

SLEDEĆI JE NADAL: Đoković od očaja do sjaja i teškog plasmana u četvrtfinale Rima

Srbin je istakao da ne igra tako dobro u Rimu, bar ne onako kako on želi. Osvrnuo se i na sledeći meč četvrtfinala protiv Rafaela Nadala.

– Rafa će biti veliki izazov. Večeras sam igrao protiv levorukog igrača, što mi je ujedno bila dobra priprema za sledeći meč -rekao je Đoković.

IMA NEŠTO ČUDNO U ‘VEČNOM GRADU’: Novak krenuo iz ‘rikverca’ protiv Belučija!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter