0
ATP

FOTO: STARSPORT

IMA NEŠTO ČUDNO U ‘VEČNOM GRADU’: Novak krenuo iz ‘rikverca’ protiv Belučija!

Objavljeno: 12.05.16 u 20:55

Senzacija godine u teniskom svetu, svakako se desila danas u Rimu, jer je najbolji teniser današnjice izgubio set bez i jednog osvojenog gema.

Prvi set meča između Novaka Đokovića i Tomaša Belučija ostaće dugo,dugo upamćen, jer je Brazilac Srbina deklasirao ne dozvolivši mu ni jedan jedini gem.

Novak je u prvom setu napravio čak 16 neiznuđenih grešaka za šest gemova, što mu se verovatno nikada nije desilo u karijeri, protiv daleko slabijeg rivala.

Ovo mu je deveti put u karijeri da je set završio ‘krompirom’, a poslednji put to je bilo 2012. protiv Rodžera Federera.

Inače, danas je seča favorita u Rimu, a u isto vreme autsajder David Gofan savladao Tomaša Berdiha sa senzacionalnih 6:0, 6:0.

Inače, Đoković se vrlo brzo vratio, dobio je drugi set sa 6:3 i napravio brejk na početku trećeg kojim je krenuo ka pobedi u ovom meču osmine finala.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter