0
Auto Moto

MOTO GP: Rosi profitirao iz šokantnog udesa, ali ‘lovorike’ ponovo idu Lorencu (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.16 u 16:10

Horhe Lorenco pobednik je još jedne trke Moto GP serije u Le Manu, a njegov trijumf ostao je u senci izletanja sa staze Marka Markeza i Andree Dovicioza.

Gran-pri Francuske doneo nam je nova velika uzbuđenja u Moto GP šampionatu, ali i starog predvodnika karavana najboljih motociklista.

U Le Manu je ponovo najbrži bio Horhe Lorenco koji je vremenom od 43:51,920 sekundi slavio trijumf ispred klupskog druga iz Jamahe Valentina Rosija, koji je zaostao za njim 10 sekunti i 654 stotinki. Mesto na postolju kao treći zauzeo je Maverik Vinales iz Suzukija.

Međutim, ono što je obeležilo ovu trku jeste iznenađujuće izletanje sa staze dvojice Marka Markeza, inače kandidata za titulu i Andree Dovicioza – i to u istoj krivini!

Vozači Honde i Dukatija su izleteli sa staze prilikom jurnjave za Rosijem, nakon čega je Italijan završio trku, a Španac je okončao na poslednjem mestu.

(Izvor: youtube / Francetv Sport)

Posle ove trke Lorenco vodi u generalnom plasmanu sa 90 bodova, a u stopu ga prate Rosi i Markez sa po 85.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter