14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TUGA I JAD SRPSKOG FUDBALA: Niže od ovoga teško da pasti može (FOTO)

Objavljeno: 08.05.16 u 00:25

Današnji dan je možda na najbolji način pokazao koliko nisko se nalazi srpski fudbal.

Većina nas je odrastala uz priče o neverovatnim mečevima Crvene zvezde i Partizana. O navijačkim okupljanjima i rekama ljudi koje se kreću ka stadionu na kom igra njihov tim, čak i pred običnu prvenstvenu utakmicu.

Skoro ste imali prilike da pročitate jedan takav tekst.

VREMEPLOV: Navijači Crvene zvezde su oborili rekord, ali se nisu radovali na kraju (FOTO)

A danas?

U razmaku od nekoliko desetina minuta, na dva najveća stadiona u Srbiji igrala su dva najveća kluba, Crvena zvezda i Partizan. A broj posetilaca? Dovoljan da dobro popuni dva dupla autobusa GSP.

Ne verujete?

Stadion „Rajko Mitić“…

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

FIFA RANG LISTA: Srbija tone sve dublje!

Stadion u Humskoj:

partizan-vozdovac-plejof-1606

Iako su fudbaleri Zvezde pred praznim tribinama igrali zbog zabrane prisustva navijača, te bi situacija bila malo drugačija da nije bilo zabrane, gorak ukus nakon ovakvih slika, nastalih jednog poprilično lepog i prijatnog majskog dana u gradu od preko dva miliona stanovnika, itekako ostaje. I teško da je moguće videti ovo, a ne zapitati se ono čuveno, previše puta ponovljeno pitanje – za koga se fudbal igra u Srbiji?

SKANDAL: Kosovo primljeno u UEFA

0
0
14 Komentara
  1. kako vas bre nije sramota sta pisete?! Zvezda je nazalost kaznjena sa dve utakmice bez gledalaca, a ovi glodarski smradovi ne mogu da napune stadion jos za 150 godina!!! to i nije tuga. to je njihova sudbina. gasi se ustasko leglo. leglo kriminalaca

    0
    0
    Odgovori
    • ne brini ti za nas, kod nas je velika vecina dolazila na stadion iz ljubavi prema klubu, uredno placala ulaznicu i sve je bilo ok. Ali sada ne zelimo da svojim prisustvom dajemo legalnost ovim kriminalcima na celu kluba kao sto to vi radite. Ja sam redovno sa sinom na kosarci, a klinac me stalno pita sto ne odlazimo na fudbal, a ti mi reci sta da mu odgovorim, da ne idemo jer nam u fudbalskim klubovima sede kriminalci, da nam tribinu vode jos veci poltroni, koji bi za saku para i jedan fiks pobili sve oko sebe. Jer ttreba to da mu pricam, i to da mu budu uzori.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter