3
AdmiralBet ABA Liga

ŠTA OČEKIVATI U MITROVICI? Crveno-beli su nadomak titule, ali…

Objavljeno: 01.05.16 u 23:57

Iako Crvena zvezda vodi sa 2:0 u finalnoj seriji ABA j.t.d. lige, iz tabora šampiona poručuju da ništa nije gotovo.

Sutra od 20:30h u Sremskoj Mitrovici se igra treći meč finala regionalnog takmičenja u kom bismo već tada mogli da dobijemo ime pobednika ABA j.t.d. lige za ovu sezonu.

To će biti tim Crvene zvezde ukoliko dođe do trijumfa nad Mega Leksom, ali iz tabora kluba sa Malog Kalemegdana poručuju da to neće biti tako lako.

– Igra iz drugog meča je recept za naredni, iako sam siguran da se Mega neće predati. Očekujem još žešći otpor ekipe domaćeg tima u Sremskoj Mitrovici – rekao je plejmejker Stefan Jović.

FIBA PRESEKLA: Povučeno priznanje ABA lige

Mladi Marko Gudurić smatra da će treći meč biti najlakši za crveno-bele, ali i očekuje do sada najbolje izdanje tima Dejana Milojevića.

– I druga utakmica je bila teška, ali smo imali ozbiljan pristup. Idemo bez euforije u Sremsku Mitrovicu, očekujemo težak meč, ali ćemo igrati agresivno. Znala je Mega mnogo puta da iznenadi ove sezone na svom terenu – zaključio je Gudurić. 

0
0
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter