7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FS SRBIJE: ‘Rajko Mitić’ zaključan do daljnjeg, bez Delija proslava titule?

Objavljeno: 21.04.16 u 21:05

Disciplinska komisija FS Srbije pokrenula je postupak poritv Crvene zvezde zbog loše organizacije 151. večitog derbija.

Crveno-bele čeka rigorozna kazna. A, dok se ona ne donese stadion „Rajko Mitić“ će biti zaključan. Tako će Crvena zvezda skoro sigurno dočekati Čukarički bez pomoći Delija, a koliko će utakmica bez navijača odigrati kasnije biće poznato kada se prikupe svi dokazi i ispitaju svi pojedinci odgovorni za lošu organizaciju meča. Od čelnika Crvene zvezde se očekuje da razjasni incident kada su navijači tog kluba napali upravu Partizana u loži.

SUPERLIGA SRBIJE: Zvezda napravila prvi korak ka tituli

Po nekim najavama Crvena zvezda bi sezonu mogla da završi bez prisistva publike na svom stadionu, što bi pokvarilo šampionsko slavlje. Ipak, treba sačekati odluku Disciplinske komisije FS Srbije.

GUDURIĆ KAO KARI: 38 vezanih trojki na treningu! (VIDEO)

 

0
0

7 Komentara

  1. I ovako je bila izlazirana, namestena, tako da nece biti steta sto je nece „proslaviti“ , cak, naprotiv…!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • A jel namesteno to sto partizan ne moze da se sastavi cele sezone , i pored svih tih „bombi“ koje ste doveli ? Xaxaxa…

      0
      0
      Odgovori
    • I ovako, i onako, mi cemo titulu da proslavimo, a ti cesh i dalje gledati Zvezdine vesti i udarati glavom o zid smishljajuci narednu glupost koju cesh napisati i koja ce samo tebi biti interesantna jer komplesi ne mogu da se izbace!!! Pozdrav prijatelju

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter