0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DELIJE DOBACIVALE TEU: On odgovorio hoće li doći u Zvezdu

Objavljeno: 18.04.16 u 23:53

Veliki broj pitanja na konferenciji za medije posle meča bio je upućen Milošu Teodosiću.

– Još jedna tesna i neizvesna utakmica sa Zvezdom koja je pokazala da je zasluženo u četvrtfinalu. Nisu uspeli da kazne našu lošu igru i 22 izgubljene lote. To ne smemo više da dozvolimo, moramo da popravimo – rekao je Teodosić.

Teo je istakao da po njemu Zvezda nije šuterska ekipa i ponovio da ne sme da se ponavlja njegovom timu da toliko greši, a onda se prešlo na pitanja njemu koja su bila – različita.

Bilo je sporečkanja sa igračima u prvim redovima, ali to nije omelo Tea.

– Navijači su radili svoj posao, došli su da bodre svoj klub, sjajno kao što i inače rade. Nisu me dekoncentrisala dobacivanja, samo u nekim trenucima nisam razumeo šta su želeli od mene. Ali to je bio deo njihovog zadatka na ovoj utakmici – istakao je plej CSKA.

Naravno, neizostavna tema bio je i njegov potencijalni dolazak u Zvezdu, na šta je Teodosić odgovorio:

– Nisam ozbiljnije razmišljao o dolasku u Zvezdu. Ne mogu reći o povratku jer nikad nisam ni igrao za nju. Ali, otom-potom. Ako do toga i dođe, ne želim da budem u situaciji da ne mogu da dam maksimum – diplomatski je odgovorio Teo.

Na kraju je i prokomentarisao aktuelnu suspenziju reprezentacije Srbije sa Eurobasketa od strane FIBA rečima da bi to bio veliki peh za nas, šteta za košarku i da ćemo biti razočarani, ali da je sve na odluci FIBA.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter