2
ATP

VRATIO SE ‘KRALJ ŠLJAKE’: Nadal se mučio, pa ‘počistio’ Monfisa za titulu u Monte Karlu!

Objavljeno: 17.04.16 u 17:51

Rafael Nadal osvojio je prvu Masters titulu posle dve godine, pošto je u finalu turnira u Monte Karlu bio bolji od domaćeg igrača Gaela Monfisa sa 2:1.

Finale igrano po prilično toplom vremenu trajalo je gotovo dva i po sata, a na kraju je dominantno pripalo Rafi Nadalu rezultatom 2:1 (7:5, 5:7, 6:0). Njemu je ovo deveti trijumf u karijeri u Monte Karlu.

U prvom setu videli smo čak pet brejkova, a na kraju je više nerava imao Španac i odneo trijumf za vođstvo u setovima. U drugom je takođe bilo neizvesno, ne sa toliko oduzetih servisa, a na kraju je radosniji bio Francuz, koji je u tom periodu prikazao nekoliko atraktivnih poena, kako samo on ume.

DUŠAN LAJOVIĆ ZA HOTSPORT: Poraz u finalu Dejvis kupa bio je prekretnica u mojoj karijeri (FOTO)

Očekivalo se da će Monfis nastaviti u tom naletu, ali je umesto toga Nadal ubacio u petu brzinu i prosto je oduvao rivala bez izgubljenog gema.

Rafael Nadal se ovim trijumfom izjednačio sa Novakom Đokovićem po broju osvojenih Masters turnira.

0
0
2 Komentara
  1. Nadam se da imas podetnik u teledonu ako nemas kalendar dzepni pa zapisi debelim folmasterom 17 april jer to ti je sve za ovu godinu. Odrace te Nole kao Musa jarca

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter