0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

RAZLIČITA MIŠLJENJA: Filipoviću teška grupa, Savić hteo još jače rivale

Objavljeno: 10.04.16 u 23:54

Srpska vaterpolo reprezentacija danas je dobila protivnike na Olimpijskom turniru u Rio de Žaneiru ove godine.

Prva reakcija selektora Dejana Savića bila je da je grupa nešto lakša nego što bi srpskom timu odgovaralo.

– Više bih voleo da nam je još teža grupa kako bi razgravanje bilo lakše. Međutim znamo svi kakva je konkurencija, tako da će mečevi četvrtfinala biti ravno mečevima za medalju. Ništa ne može da se prognozira ni ko u našoj grupi prolazi sa koje pozicije, ni ko će u drugoj grupi biti van prva četiri tima. U svakom slučaju moramo da se spremimo najbolje što možemo i da u Riju damo svoj maksimum – rekao je Savić za zvanični sajt VSS.

BIĆE ZANIMLJIVO: ‘Orlovi’ dobili rivale u Riju, napadaju Srbina!

Nešto drugačije je razmišljao Filip Filipović, koji smatra da je naša grupa nešto teža.

– Mislim da je naša grupa teža. Mađari se vraćaju, Grci igraju svoj najbolji i najlepši vaterpolo, Brazil je sa Rudićem sigurno opasan rival a to smo videli u Bergamu i Kazanju. Australija je uvek znala da nas namuči. Na papiru je Japan autsajder ali u svakoj utakmici atipičnim vaterpolo namuči svaku ekipu. Nema kalkulacija recept za uspeh se zna. Iz utakmice u utakmicu, korak po korak. Ako hoćeš zlato moraš sve da pobediš – kazao je Filipović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter