1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIODRAG BOŽOVIĆ: Malo smo se zasitili, ali moramo da pobeđujemo!

Objavljeno: 09.04.16 u 14:05

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da verovatno postoji zasićenje u njegovom timu zbog velike bodovne prednosti u prvenstvu, ali da je ekipa i dalje u obavezi da pobeđuje.

– Moguće da smo se malo zasitili. Velika je bodovna prednost, šampionat je završen. Da je normalno prvenstvo već bismo slavili titulu i afirmisali igrače iz omladinske škole – rekao je Božović na konferenciji za novinare.

Zvezda će u nedelju gostovati Borcu u poslednjoj utakmici regularnog dela Super lige Srbije.

Božović je kazao da će duel u Čačku biti kao i svaki drugi.

– Ova utakmica je kao i sve ostale. Nalazimo se u velikom klubu i obaveza je da idemo na pobedu u svakoj utakmici. Bilo bi dobro da ostanemo neporaženi i tako završimo sezonu, to je možda i najveći motiv – kazao je Božović.

NA NULU: Prvotimac Zvezde ošišao se ‘do glave’, kako mu stoji? (FOTO)

On je za Borac, klub u kojem je radio kao trener, rekao da je to dobra fudbalska sredina.

– Afirmisali su mnogo trenera, ja sam jedan od njih, radio sam tamo skoro četiri godine. To je dobra fudbalska sredina i želim im mnogo sreće osim na sutrašnjoj utakmici – dodao je trener crveno-belih.

ZVEZDI OVO NIJE TREBALO: U Liverpulu ljuti na crveno-bele (FOTO)

On je naveo da će Mihailo Ristić igrati, ali nije želeo da otkrije na kojoj poziciji. Kada je reč o povređenom Marku Grujiću, Božović je rekao da taj igrač nedostaje ekipi jer je bio jedan od najboljih u prvom delu sezone.

Utakmica će se igrati sutra od 16.00 u Čačku.

0
0
1 Komentara
  1. Potrebno je prodati Petkovića, Lukovića, Katajia. Zasićenog Srbića staviti na klupum Potrebno je da igraju Babunski, Ristić i da se kupe pojačanja na poziciji beka i štopera.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter