0
Domaći fudbal

SUPERLIGA SRBIJE: Božović pravi jednu ‘promenu’, Tomić vraća u tim napadača (SASTAVI)

Objavljeno: 06.04.16 u 09:39

Danas od 16 časova su na programu mečevi 29. kola Superlige Srbije u kome Crvena zvezda dočekuje Rad, a Partizan gostuje Javoru.

Crvena zvezda posle remija u Novom Sadu želi da se vrati na pobednički kolosek. Prva prilika za to joj je danas kada na stadion „Rajko Mitić“ dolazi 14. plasirana ekipa Rada. Miodrag Grof Božović može da računa na skoro sve igrače, očekuje se samo da u timu ne bude sveže oporavljeni Marko Grujić, čije bi mesto u timu trebalo da zauzme Mihailo Ristić. Sa druge strane Rad je juče dobio novog trenera Slađana Nikolića, koji je istakao da njegov tim igra protiv budućeg šampiona Srbije, ali da se neće predati pre vremena. Evo i sastava u kom bi dva tima mogla da istrče danas na teren:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]CRVENA ZVEZDA: Kahriman – Petković, Luković, Edson, Ibanjez – Le Talek, Donald, Katai, Ristić, Srnić – Vijeira.
RAD: Filipović – P. Jovanović, Maraš, Bates, Protić – Stanojević, Ćulum, I. Jovanović, Denić, Arsenijević – Kaluđerović.[/stextbox]

MIODRAG BOŽOVIĆ: Pratim igrače koji igraju na pozajmici, ali na Marakani lopta drugačije odskače!

Partizan danas ide na jedno od najtežih gostovanja u ligi u Ivanjicu. Crno-beli se bore za drugo mesto pred start plej-ofa i mogućnost da se što više približe Zvezdi posle podele bodova. Sa druge strane Javor još gaji nade da može do plej-ofa, ali mu je za to potrebna pobeda protiv Partizana. Iako, se oporavio, Ivan Tomić verovatno neće računati na Sedrika Goguu i Alena Stevanovića, ali se u sastav vraća suspendovani Valeri Božinov. Evo ko bi mogao danas da istrči na „travnati tepih“ stadiona kraj Moravice:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]JAVOR MATIS: Đogatović – Gajić, Miletić, Milović, Crnomarković – Docić, Đokić, Eliomar, Gafurov, Stojaković – Dražić.
PARTIZAN: Šaranov – Bandalovski, M. Stevanović, M. Jovanović, Bogosavac – Brašanac, Jevtović, Kosović, Mihajlović, Božinov, Ilić.[/stextbox]

PARTIZAN U PROBLEMU: Bez ključnih igrača na Javor

Parovi 29. kola Superlige Srbije su sledeći:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Super lige, 29. kolo:

16,00: Crvena zvezda – Rad
16,00: Čukarički – Novi Pazar
16,00: Javor Matis – Partizan
16,00: Mladost – Metalac
16,00: OFK Beograd – Borac
16,00: Radnički – Vojvodina
16,00: Radnik – Jagodina
16,00: Voždovac – Spartak

[/stextbox]

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter