1
Košarka

FOTO: NBA.COM

NBA: Jokić i Bjelica odlični, Marjanović malo igrao u rekordnoj pobedi San Antonija (VIDEO)

Objavljeno: 31.03.16 u 08:55

Prethodne noći odigrano je 11 utakmica NBA lige, a na teren su izašla sva tri kluba za koje nastupaju srpski reprezentativci.

San Antonio Sparsi su našeg Bobana Marjanovića pobedom protiv Nju Orleansa došli su do skora 38-0 na svom terenu u ovoj sezoni što je prvi put u istoriji ovog takmičenja nekome pošlo od ruke.

Naš reprezentativac je imao skroman učinak pošto je za devet minuta na terenu postigao četiri poena i imao tri skoka. Najefikasniji u timu Grega Popovića bili su Manu Đinobili sa 20 i Lenard i Grin sa po 16 poena. Na drugoj strani bolji od ostalih bio je Ažansa sa 18 poena.


(Izvor: Youtube/Motion Station)

Pobedu su ostvatili i Denver Nagitsi koji su u gostima savladali Memfis Grizlise sa 109:105, a još jednu vrlo dobru partiju pružio je Nikola Jokić koji je za 29 minuta na terenu upisao devet poena i 14 skokova.

Najefikasniji je bio Barton koji je postigao 25 poena za pobednički tim, a pratio ga je Mudiej sa 17 poena. U domaćem timu blistao je Zek Rendolf koji je ubacio 26 poena, a pratio ga je Džordan Farmar sa 14.


(Izvor: Youtube/Ximo Pierto Final)

Posle dosta vremena vrlo dobru utakmicu odigrao je i Nemanja Bjelica koji je sa 14 poena bio drugi strelac Minesote, a pored toga imao je i sedam uhvaćenih lopti za ukupno 20 minuta na terenu. Međutim Timbervulvsi su poraženi na svom terenu od Los Anđeles Klipersa sa 99:79.


(Izvor: Youtube/Max Kvant)

Bolji od Bjelice bio je samo Karl-Entoni Tauns koji je ubacio 20 poena. Ekipu iz Kaligornije do trijumfa su vodili Kris Pol sa 20 i Džej Džej Redik sa 17 poena.

Do nove pobede stigao je i lider NBA šammpionata Golden Stejt koji je u gostima bio bolji od Jute, Toronto nastavlja poteru za Klivlendom, dok je Dalas upisao važnu pobedu u trci za mesto koje vodi u plej-of na Zapadu.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Rezultati:
Toronto – Atlanta 105:97
Memfis – Denver 105:109
Milvoki – Feniks 105:94
Minesota – Los Anđeles Klipers 79:99
Dalas – Njujork 91:89
San Antonio – Nju Orleans 100:92
Juta – Golden Stejt 95:103
Sakramento – Vašington 120:111
Los Anđeles Lejkers – Majami 102:100
[/stextbox]

0
0
1 Komentara
  1. Bjelica da vise igra sigurno bi bio jedan od najboljih timbervulvsi i nemaju neku trojku povrede su ga osporile, jokic u blagom padu forme ali prevazice to s bobi je prokocko priliku kad je za 30 minuta ubacio samo 5 poena

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter