10
Košarka

FOTO: STARSPORT

ŠRAF KOJI JE NEDOSTAJAO: Zvezda dobija pojačanje za završnicu Evrolige i KLS

Objavljeno: 26.03.16 u 11:10

Vrlo dobra sezona Crvene zvezde polako se privodi kraju, ali sada slede i najvažniji dueli – oni koji donose trofeje.

U tim mečevima crven-beli tim biće jači za kapitena Luku Mitrovića koji je počeo da trenira sa timom nakon višemesečne pauze zbog povrede kolena.

– Pre nego što je ekipa otišla na ova vezana putovanja, odradio sam jedan trening sa timom. Ali, od nedelje smo ponovo zajedno, zadovoljno je poručio Mitrović u izjavi za Žurnal.

Posle punih pet meseci krilni centar bi mogao da se nađe u ekipi u duelu sa Darušafakom, koji je na programu u četvrtak, 31. marta.

– Ne bih da planiram, ali možda već protiv Draušafake budem u sastav. Naravno, ta odluka je na treneru Radonjiću, a na meni je da napornim radom i što pre dostignem željenu formu. Za to će trebati vremena, ali u svakom slučaju, povreda je prošlost i sada sam na raspolaganju stručnom štabu.

Crvenoj zvezdi teoretski nedostaje još jedna pobeda kako bi obezbedila plasman u Top 16 fazu Evrolige, a do nje može da dođe u duelima sa Darušafakom ili Cedevitom. Uz plej-of Evrolige crveno-bele očekuje i finalna serija ABA lige sa Mega Leksom, kao i borba za domaći trofej odnosno prvaka Srbije.

Još jedan igrač bi uskoro mogao da potpiše ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana.

0
0
10 Komentara
  1. Za kaj se nervozirate dečki? Ja bum vam dao jos svojih hrvatskih novaca. Hrvatska IDEA i vas pudl sa kosovskim novcima vas vode putem historijskog uspjeha! NajsrBskija momčad sa Hrvatskim novcima i uspjeh najveće tvrtke i sponzora Ivice todorica! Iznad svakog uspjeha, stoji dobra IDEA!

    0
    0
    Odgovori
      • Gašpar! Osobito mi je drago da nisam jedini hrvat ovdje! SrBski novci, srBskoga pućanstva u hrvatskoj tvrtki za „zvijezdu spremni“!!!

        0
        0
        Odgovori
  2. Odlicno, taj „sraf“ je vise nego talican, kao kapiten je JEDNOM mozda“ dig’o „TROFEJ“ .!. XXAAXXAA .!. ON je nasa SIGURICAAA

    0
    0
    Odgovori
    • Prosle sezone je uzeo samo 3 trofeja,ludaku a upravo je tvoj mali klub pocistio u finalu nase lige sa 3:0,kao i u polufinale ABA lige.Dovoljno da se radujes i smejes svojim glupim komentarima.Videces sta je sigurica kad ponovimo izuvanje i metlu.

      0
      0
      Odgovori
    • Evo glodar se javlja…Gledaj basket partizan -Tamis, to ti nivo…Nego, kako ti prosao mit ili cudo juce u fudbalu? Izjasnila se Bijeljina da ne voli Hrvatske klubove. Sta imas da kazes na tu temu, pusti neuzvracenu ljubav Crvenu Zvezdu, opalice te vec neko drugi…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter