4
ATP

SKANDAL U NAJAVI: Srbima zabranjeno gledanje Rolan Garosa!?

Objavljeno: 23.03.16 u 14:40

Da li je moguće da će ljubiteljima tenisa iz zemlje najboljeg svetskog igrača biti zabranjeno prisustvo na tribinama kompleksa Rolan Garosa?

Danas je putem interneta u prodaju puštena prodaja karata za Otvoreno prvenstvo Francuske koje je na programu od 22. maja do 5. juna ove godine. Međutim, već prvog dana došlo je do problema kada se radi o kupovini karata ljubitelja tenisa iz Srbije.

Naime, ‘Kurir’ prenosi da je pojedinim građanima Srbije onemogućeno da kupe karte za duele Rolan Garosa iako su bili među prvima ‘u redu’ za kupovinu. Dodaje se da su oni već uveliko rezervisali smeštaj u Parizu.

Objašnjenje organizatora bilo je da im je naređeno da ne prodaju ulaznice navijačima sa platnim karticama iz Srbije iako ranije nije bilo problema.

Još uvek nije poznat razlog ovakvog odbijanja srpskih državljana, iako se spominje i da je to bila odluka BNP Paribas, glavnog sponzora turnira.

0
0
4 Komentara
  1. nema problema,doci ce njima njihovi prijatelji,koji ih obozavaju da ih iz velike ljubavi dizu u nebesa.Da nije tuzno i tragicno bilo bi smesno. Ali Nole brate uzmi im taj pehar pa neka se puse i crvene i bele i ponajvise pozelene od besa ili neceg drugog.

    Sram vas bilo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Djoko brate! Osvoji taj pehar iz inata ako ne drugo pa da posle na srpskom kazes ono sto mislis, a siguran sam da im neces ostati duzan i da sva ta bagra pukne od muke i da maloj zemlji srbiji nisu do kolena ni u cemu.. Koja smrad je ta uzdignuta europska gamad, pa nije ni cudno da ih ovi terorisu kad strancima zabranjuju da se slobodno osecaju u njihovim zemljama. Imaju i nas za teroriste??!!! Neka im je tako ako vec tako hoce. Sramota nema sta!

    0
    0
    Odgovori
  3. Govna jedna,sram vas bilo!!! Novace pobedi i osvoji ga za sve nas ponizene a onda taj pehar baci u reku pizda im materina evropejska

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter