8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DELIJE U DELIRIJUMU: Urnebesno ‘slavlje’ košarkaša Crvene zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.16 u 13:50

Posle pobede u Zagrebu sve je lakše, a i navijači su se potrudili da euforiju posle plasmana u finale ABA j.t.d. lige uveličaju zanimljivim animacijama.

Finale regionalnog takmičenja i pobeda protiv možda i najvećeg rivala ove sezone označili su početak slavlja navijača Crvene zvezde, a osim toga razlog više za slavlje dao je i Dejan Radonjić najavom posle sinoćnje utakmice.

Stoga su i euforični navijači Crvene zvezde internetom počeli da dele zanimljivu montažu iz filma ‘Borat’ sa igračima Crvene zvezde u trenutku slavlja. U krupnom planu je junak jučerašnje pobede Vladimir Štimac.

giphy

0
0
8 Komentara
  1. Alo ti glodaru sto glodjes koske, sisarka sa nasih vesti idi popij jednu sarenu pilulicu al na gladan stomak!!! Kad ste zadnji put putovali avionom? Kod vas samo miki turs, duga travel lokal stanice non-stop!!! Aleksandrovac,valjevo, ruma…

    0
    0
    Odgovori
    • Nista lepse nego kad 5 glodara koji su dosli da gledaju Zvezdu sinoc, zaglave na vrata pokunjeni…Celo prvo poluvreme su se smijuljili i dobacivali, a onda je usledio sok…

      0
      0
      Odgovori
    • „Partizan vole samo delije,delije iz ponosne Srbije“ alo indijanac jel smo i mi turci? Dete bolje izadji dodji na JNA ili Pionir

      0
      0
      Odgovori
  2. Čeka se grobar do koske (gov.ar sa daske) da ostavi poruku. Samosmeh je čudo. Opterećen bankomatima, Čokijem. Samosmeh mu je čudo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter