0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ I SIMONOVIĆ: Premoreni smo, teško je, ali idemo da dobijemo!

Objavljeno: 21.03.16 u 14:59

Crveno-beli pred ogromnim izazovom.

Pred susred sa Cedevitom, Dejan Radonjić nije se ni trudio da sakrije koliko težak zadatak očekuje Zvezdu u Zagrebu:

– Očekuje nas drugi meč u plej of seriji, i još jedan u nizu teških mečeva koje imamo u ovom periodu, utakmica sa Panatinaikosom, Cedevitom, Unikahom… Upravo zato smo došli ranije u Zagreb, kako bi se na pravi način pripremili na novo veliko iskušenje. Cedevita je u odličnoj formi, odigrali su izvanredno u Beogradu, takođe i meč u Istanbulu protiv Efesa. Znamo se jako dobro, odigrali smo već četiri utakmice i svakako se dobro poznajemo, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Zvezda mora praktično da nadmaši sebe:

– Treba da odigramo odličnu utakmicu, kako bi parirali Cedeviti i pobedili. To je tim koji je obezbedio plasman u TOP 16 i ozbiljan rival. Ponavljam, ovo je utakmica dva tima iz TOP 16 faze Evrolige. Tarens Kinsi je i dalje rovit, i nadam se da će do utakmice biti spremniji da pomogne ekipi, rekao je Zvezdin strateg.

Marko Simonović rekao je da je ekipa premorena, i da su putovanja ogroman problem:

– Očekuje nas nakon Malage najvažnija utakmica u sezoni. Jako, jako težak meč je pred nama, izuzetno kvalitetan protivnik. Svi su videli kako je tekao prvi meč, sve je rešavano na jednu loptu i posle produžetak. Sada očekujem još težu utakmicu. Stvarno smo premoreni, puno energije smo potrošili u putovanjima i na ovim utakmicama, ali nadam se da ćemo uspeti da iznesemo i utakmicu u utorak, jer je mnogo važna“, rekao je Simonović podsetitvši tom prilikom na činjenicu da da će crveno-beli zaključno sa utakmicom u Krasnodaru preći preko 12 hiljada kilometara za samo 7 dana.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter