1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ NAKON POBEDE: Bilo je teško, Nedović je bio nezaustavljiv, ali uspeli smo

Objavljeno: 19.03.16 u 10:27

Trener Crvene zvezde smatra da je ključ pobede njegove ekipe bio u samopouzdanju.

Nakon što su crveno-beli pobedom došli na korak od plasmana u četvrtfinale Evrolige, Dejan Radonjić je prvo pohvalio navijače Crvene zvezde:

– Želim da čestitam igračima i zahvalim navijačima koji su prešli dalek put kako bi nas bodrili, rekao je Radonjić, da bi potom dodao:

– Imali smo težak meč sa Cedevitom pre tri dana i znali smo da ćemo imati težak put do Malage, pripremali smo se za specifičnu situaciju. Zbog toga nismo bili fokusirani na početku, pravili smo dosta grešaka i u odbrani i u napadu.

Unikaha je pravila dosta problema u prvoj četvrtini, ali je Zvezda uspela da se vrati u igru. Radonjić je kod protivnika posebno istakao bivšeg košarkaša i velikog navijača Crvene zvezde, Nemanju Nedovića:

– Unikaha je igrala odlično, Nedović nam je pravio dosta problema. U drugom poluvremenu je izgledalo da će Unikaha nastaviti tamo gde je stala u prvom i stići do lake pobede. Ali, mi smo unapredili odbranu, bili odlični u skoku i vratili samopouzdanje lakim poenima. Zaigrali smo pametnije u napadu, pogodili neke važne šuteve i upisali veliku pobedu, završio je Radonjić.

A izuzetno originalan bio je i Vladimir Štimac nakon pobede Crvene zvezde.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter