0
Evrokupovi

ŽREB ZA LIGU EVROPE: Klop protiv svojih, španski derbi i u LE

Objavljeno: 18.03.16 u 13:15

Posle žreba za  Ligu šampiona, izvučeni su i parovi četvrtfinala za Ligu Evrope, naijzanimljivije će svakako biti u Dortmundu.

U drugom po značaju evropskom klupskom takmičenju derbi ove faze takmičenja odigraće Borusija Dortmund i Liverpul. Branilac titule Sevilja imaće težak zadatak, jer je za protivnika dobila neugodni Bilbao

Treći španski redstavnik Viljareal dočekaće prašku Spartu, a Šahtjor će u prvom meču gostovati u Portugalu, ekipi Brage.

Žreb za četvrtfinale Lige Evrope obavio je Aleksandar Fraj, bivši švajcarski reprezentativac i igrač Bazela i Borusije Dortmund. Fraj je ujedno i ambasador finala Lige Evrope, koje će se održati u njegovom rodnom gradu, Bazelu na „Sent Jakobs Parku

Prvi mečevi četvrtfinala igraće se 7. aprila, a revanši sedam dana kasnije. Trofej brani Sevilja, koja je pobednik Lige Evrope dve godine zaredom.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Liga Evrope, četvrtfinale

Braga – Šahtjor
Viljareal – Sparta Prag
Atletik Bilbao – Sevilja
Borusija Durtmund – Liverpul

[/stextbox]

 

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter