5
Domaći fudbal

U ZVEZDI SE NADAJU: Ćurčić i Sivić će nam izaći u susret

Objavljeno: 18.03.16 u 10:19

Crevna zvezda i Novi Pazar 22. marta igraju odloženi meč, a u upravi crveno-belih veruju da će na taj meč otići kompletna ekipa.

Blažo Raosavljević, sportski direktor Crvene zvezde razgovarao je sa selektorima A i malde reprezenatcije, Radovanom Ćurčićem i Tomislavom Sivićem i nada se da će njh dvojica dozvoliti da Marko Grujić, Srđan Plavšić i Mihajlo Ristić zaigraju za crveno-bele u Novom Pazaru:

– Razgovarali smo sa selektorima i verujemo da će nam izaći u susret. Sva trojica bi se odmah posle utakmice u Novom Pazaru priključila reprezentacijama. Nema razloga da bude drugačije. Nismo ni razmišljali o narednom potezu u slučaju da nam članovi državnog tima ne budu na raspolaganju. Ne postoji ni drugi slobodan termin za odložene utakmice, jer bi odigravanje posle 30. kola uticalo na regularnost – naglasio je Blažo Raosavljević.

0
0
5 Komentara
  1. U ovoj „premijer“ ligi vise nista nema smisla…prekinuti prvenstvo,drzavnoj mezimici dodeliti titulu, obezbediti joj dodatnih 23 000 000 za LS,Spartak i Ofk spasiti ispadanja a vi ostali…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter