1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ PRED MALAGU: Težak raspored zahteva dobru pripremu

Objavljeno: 17.03.16 u 15:39

Kao da sami mečevi nisu dovoljno teški, Crvenu zvezdu očekuje put preko cele Evrope.

Unikaha – Cedevita – Himki. Malaga – Zagreb – Krasnodar. Tri veoma teška meča, tri izuzetno naporna putovanja. Pred Zvezdom je veliki izazvo:

– Nalazimo se u seriji izuzetno teških mečeva, koja se nastavlja u Malagi. Osim dobrog i izuzetno kvalitetnog tima očekuje nas i naporan put do Španije. Domaćin je u prvoj fazi Evrolige igrao izvanredno, počeli su odlično Top 16 fazu, a nakon velikih problema sa povredama sada su u dobrom stanju, sa dobrom atmosferom, posle pobeda u Zagrebu i u Endesa ligi. Očekuje nas veliki izazov u Španiji i teška utakmica sa Unikahom, rekao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić za klupski sajt.

Pred meč koji Crvena zvezda sutra od 20.45 igra protiv Unikahe, sem Kinsija, nema povređenih, ali Radonjić veruje da će i on igrati:

– Krenuli smo na gostovanje kompletni, Terens Kinsi je lakše povredjen i očekujem da će biti spreman za utakmicu u Malagi. Svi ostali su zdravi, dodao je Radonjić.

I centar Vladimir Štimac istakao je dobru pripremu kao najbitniju:

– Imamo veoma težak raspored u narednom periodu. Prvo teško gostovanje u Španiji, odmah nakon povratka idemo u Zagreb, pa Krasnodar… Moramo dobro da se pripremimo i za naporan put i za tešku utakmicu, a nadamo se najboljem rezultatu.

Zatim je prokomentarisao i tim Unikahe:

– Unikahu dobro poznajem, atmosfera je odlična, trener Đoan Plaza je u klubu već tri godine. On je ozbiljan, iskusan trener koji vodi odlične igrače, a oni će se boriti za pobedu bez obzira kako stoje na tabeli. Malaga igra izvanredno kod kuće, mnogo bolje nego na strani, rekao je Štimac.

Posle 10 odigranih kola Zvezda je treća na tabeli Grupe E sa šest pobeda i četiri poraza, dok je Malaga na sedmom mestu sa skorom od tri pobede i sedam poraza.

A, nakon najnovijih fotografija, nema sumnje ni da će Kvinsi Miler biti na svom starom nivou.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter