6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OLAKŠANJE ZA DELIJE: Kinsi nije povređen, ali jeste pohvaljen

Objavljeno: 17.03.16 u 00:03

Komplimenti ka Zvezdinom dvojcu iz SAD samo pljušte od strane saigrača.

Najnoviji u nizu stigli su od strane Branka Lazića, koji je i sam, nakon sjajne partije protiv Cedevite i nekoliko ukradenih lopti, doživeo ovacije sa tribina:

– To je posledica čvrste odbrane celog tima, zadesilo se da sam ja bio možda agresivniji. Bitno je i da se te ukradene lopte unovče na drugoj strani. Tarens Kinsi i Kvinsi Miler su pogodili važne šuteve u produžetku, to nas je spaslo, ističe zasluge američkog dvojca Zvezdin bek.

Takođe, „Novosti“ prenose da Tarens Kinsi nije ozbiljniije povređen, pa neće biti problema da se pridruži ostatku ekipe na putu kroz Evropu.

0
0
6 Komentara
  1. KOJE BRE „pohvale“, pa on u FINANSIJSKOM smislu „VREDI“ kao CEO tim KKP, a KKP LAGANO POKIDA ‘rvatski mutant sa 20 poena RAZLIKE, a ovaj cokijev mutant TEK POSLE PRODUZETAKA !!! .!. XXAAXXAA .!. VRATITE PARE-OTETE !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. KOJE BRE „pohvale“, pa on u FINANSIJSKOM smislu „VREDI“ kao CEO tim KKP, a KKP LAGANO POKIDA ‘rvatski mutant sa 20 poena RAZLIKE, a ovaj cokijev mutant TEK POSLE PRODUZETAKA !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Niste bas igrali odbranu kako znate, lose radite udvajanje na Bilana kada je pod kosem , ne orilaI igrac da pomogne Zirbesu kada bilan dobije loptu pod kosem jer Bilan je jako jako opasan i koristi svaku priliku koja mu se stvori pod kosem, njihov plej se nadavao trojki iz sve otvorenih suteva, u Zagrebu mora biti bolje jos kako u napadu tako i u odbrani….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter