2
Tenis

(FOTO: Tennisworldusa.org )

TENISERI OPTUŽUJU: Šarapova je varalica!

Objavljeno: 13.03.16 u 13:37

Retko ko ima razumevanja za Šarapovu.

Jedna od njih je i Kristina Mladenović, teniserka poreklom iz Srbije koja igra za Francusku.

– Svi igrači su saglasni da je ona varalica. Ne zaslužuje trofeje koje je osvojila do sada. To je strašno, ali je dobro što je konačno izbačena, ne krije ogorčenost Kristina Mladenović.

– Pa, ja kada uzmem aspirin, deset puta razmislim o onome što radim, a ona je taj lek uzimala deset godina. To je ozbiljna droga. Ja ne bih mogla da izdržim da budem najbolja, a da se igram sa pravilima. Nema opravdanja za ono što je uradila.

Tu 22-godišnja teniserka nije stala sa kritikama na račun Marije Šarapove:

– Mnogima se ne dopada, nije ni fina ni ljubazna. Ljudi je cene zbog karijere, ali se nikada nije lepo ponašala, zaključila je Mladenovićeva.

0
0
2 Komentara
  1. Supstanca je svih ovih godina bila dozvoljena, a sada, odjednom, iz nekog razloga od 01. januara, nije? Dobro, više nije, ali mala očigledno ima neki, malo veći, problem. Jer da nije tako, ne bi dovodila u pitanje čitavu jednu karijeru i period od 10 godina i likovala protiv nekoga čiji domet nikada neće dostići? Ružno…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter