4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ NA KORAK DO VEČNOSTI: Zvezda boljeg na klupi nije imala!

Objavljeno: 13.03.16 u 12:01

Crnogorski stručnjak na putu je da postane bez premca najbolji strateg u istoriji Crvene zvezde.

Voleli ga ili ne, osporavali mu neke stvari ili ne, tek, Dejan Radonjić imaće prilike da već ove sezone pretekne Ranka Žeravicu na mestu trenera sa najviše pobeda u istoriji KK Crvena zvezda.

Naime, pobedom nad Panatinaikosom, Radonjić je stigao do brojke od 155 pobeda, čime se izjednačio sa Nebojšom Popovićem, a imaće priliku da ga pretekne već u utorak, kad Cedevita dolazi u Beograd.

Jedini trener sa više pobeda u istoriji Zvezde od Radonjića jeste Ranko Žeravica, sa 170 trijumfa. Kako Zvezdu očekuju još minimum dve utakmice u ABA ligi, četiri u Evroligi, te čitava Superliga, uključujući i plej of, možemo sa sigurnošću reći da će Dejan Radonjić postati trener sa najviše pobeda u istoriji Crvene zvezde.

Uspeh za svako poštovanje.

A da su igrači i više nego spremni da pomognu treneru da uđe u istoriju, govore i izjave Branka Lazića i Vladimira Štimca.

0
0
4 Komentara
  1. Nije to baš tako jednostavno. Zamislite da je Ranko imao ovakve uslove da angažuje igrače ranga Mekela i Sofoa. Posle par meseci im dovede zamene. Raniji treneri su ovakve uslove mogli samo da sanjaju.

    0
    0
    Odgovori
  2. E Go.nari ajde palite sa nasih vesti 😉
    Ocigledno vam zima od -32 zaledila mozgove potpuno 😉
    Idi pratite vas raspali hsd ionako ste ugaseni…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter