5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN NI NA NEBU NI NA ZEMLJI: Sudbina crno-belih još uvek nepoznata!

Objavljeno: 11.03.16 u 20:00

Šta naredna sezona donosi Partizanu?

Tokom konferencije za medije pred meč 10. kola Evrolige koji Crvena zvezda igra protiv Panatinaikosa, Đordi Bartomeu upitan je za sudbinu Partizana i njegovog igranja Evrokupa:

– Prerano je za te procene. Ponudili smo jedno mesto u Evroligi i najmanje tri mesta u Evrokupu. A da li će biti četvrtog, videćemo, još uvek je rano.

Podsećamo, Bartomeu je danas imao susret sa predstavnicima Partizana.

0
0
5 Komentara
  1. Posle sinocne izjave cokija da ce skupljaci perja organizovati ff, muka mi je . Gde je sad KSS ili su propali pod naletom manipulatora. Sada je druava zivotno zainteresovana za ovaj projekat a dok smo mi Evroligu oplemenjivali na svaki nacin , nema interesovanja. Sada se vidi ko je drzavni projekat i kakva je ovo podvala. Prica coki o 3 milionsa budzeta kao da smo svi ludi, a oni izmenise celu garnituru stranaca, sve zivota mI na dodjem ti i na ljubav, ustupise ih drugima i tako to. Laz i obmana. Grobari vreme je da 24 dignemo glavu gore i da neglasamo za tirane sa severa.

    0
    0
    Odgovori
    • Samo mi reci, glodare, da li ti je Zvezda kriva što se nalazite tu gde se nalazite i u baskeu i u fudbalu? Onako, svojim rečima…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter