1
Evropske lige

IBRAHIMOVIĆ: Sada nema stajanja, idemo da pobedimo sve do kraja!

Objavljeno: 09.03.16 u 23:38

Najbolji fudbaler Pari Ser Žermena pohvalio je svoje saigrače na igri protiv Čelsija i poručio da ambicije njega i tima sada samo još više rastu.

PSŽ je slavio u Londonu pobedu nad Čelsijem od 2:1 u revanšu osmine finala Lige šampiona, a Zlatan Ibrahimović namestio je prvi, a postigao drugi gol koji je prvaka Francuske odveo u sledeću rundu.

– Zadovoljan sam našom igrom pod pritiskom i posedom lopte. Uspeli smo da postižemo golove tako što smo pravili mnogo prostora. Imamo još dva meseca takmičenja. Pobedili smo Čelsi dva puta, tu smo, nastavljamo da vredno radimo – izjavio je Ibrahimović.

On je jedan od retkih superstar igrača koji nema osvojenu Ligu šampiona, a ova sezona bi mogla da bude jedna od poslednjih prilika za taj poduhvat.

– Sada nema stajanja, ne možemo sada da stanemo. Nastavićemo da dajemo sve što imamo i pokušamo da pobedimo u svim utakmicama do kraja. Koliko god se to nekome sviđalo ili ne – odlučan je Zlatan Ibrahimović posle svoje sjajne partije na Stamford bridžu.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter