19
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREGOVORI U TOKU: Zvezda nadomak najvećeg pojačanja pred kvalifikacije za Ligu šampiona

Objavljeno: 08.03.16 u 10:12

Zvezdan Terzić najavio je da bi Crvena zvezda početkom aprila mogla da ostvari najznačajniji potpis pred evro-izazove predstojećeg leta.

Iako se činilo da je ekipa ove zime oformljena za kvalifikacije za Ligu šampiona, postoje razne najave da će igrači odlaziti, ali je ključno pitanje za Crvenu zvezdu da se zadrži stručni štab na čelu sa Miodragom Božovićem koji je doprineo odličnom stanju u ekipi i ovosezonskim rezultatima.

To je potvrdio i Zvezdan Terzić u intervjuu ‘Novostima’, pa se intenzivno radi na završetku pregovora oko novog ugovora sa ‘GrofomBožovićem.

– To će nam biti glavni posao i najveće pojačanje. Da početkom aprila sa Božovićem potpišemo novi dvogodišnji ugovor. Nesporna je njegova želja da predvodi tim u kvalifikacijama i da svi zajedno probamo da napravimo istorijske stvari za Crvenu Zvezdu. Mislim da smo veoma blizu – najavio je Zvezdan Terzić.

Navodno bi produžetak saradnje bio do 2018. godine, a očekuje se da se ona uspostavi početkom aprila.

Terzić je i najavio koliki će biti budžet za Evropu crveno-belih.

0
0
19 Komentara
  1. terzicu , spominjes april mesec … mislis na izbore … NE brini vucic i ovaj put pobedjuje … samo je problem kloliko ce da istraje …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter