1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Tomić ponavlja oproban recept, nema poverenja u napadače (SASTAVI)

Objavljeno: 06.03.16 u 18:22

Poslednji meč 25. kola Superlige Srbije na programu je večeras sa početkom od 19 sati kada će se u Nišu sastati domaći Radnički i beogradski Partizan.

U odnosu na meč Kupa Srbije odigran pre samo četiri dana na stadionu u Humskoj treneri su napravili male izmene.

Milan Rastavac je umesto Tomića u tim vratio Nemanju Lakića – Pešića, dok je na drugoj strani u prvih 11 ponovo Darko Brašanac umesto Saše Lukića.

Iako je bilo najava da bi Valeri Božinov mogao da počne utakmicu u Nišu Ivan Tomić je odlučio da i na ovom meču počne bez klasičnog napadača odnosno najbliži golu Radničkog biće Nemanja Mihajlović i Alen Stevanović, a Bugarin i mladi Dušan Vlahović priliku će čekati na klupi odnosno u igru će tek ako bude bilo potrebe za to.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Superliga Srbije, 25. kolo

19.00 Radnički Niš – Partizan

Stadion: Čair
Sudija: Aleksandar Vasić

Radnički Niš: A. Jovanović, Petrović, R. Bulatović, D. Bulatović, Lakić-Pešić, Bogdanović, Marjanović, Đuričković, A, Jovanović, Apostolović, Todorović

Partizan: Šaranov, Bandalovski, Gogua, Jovanović, Bogosavac, Brašanac, Everton, S. Ilić, Stevanović, Kosović, Mihajlović
[/stextbox]

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter