0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

RADONJIĆ PRED MEČ ZA ODBRANU DRUGOG MESTA: Veoma važan meč, Krka dolazi da nas iznenadi

Objavljeno: 06.03.16 u 13:27

Dejan Radonjić osvrnuo se na celokupnu sezonu pred meč poslednjeg kola ABA lige za ovu sezonu.

– Ulazimo u poslednje kolo ovogodišnjeg regularnog izadanja ABA lige, koja je za nas od prvog dana bila sa dosta dešavanja, pripremni period sa dosta problema, početak u ABA ligi takođe, povrede na startu i to ozbiljne. Nakon toga odlasci igrača, dolasci, u svim tim dešavanjima bilo je potrebno da najkvalitetnije moguće odreagujemo i držimo stabilnost u rezultatskom smislu, što nije bilo ni malo lako, s obzirom na to da je posle prvih pet kola počela i Evroliga, i da je moralo na dva fronta da se da sve od sebe, da budemo dovoljno kvalitetni, rekao je Radonjić.

Ipak, raduje ga što je ekipa dizala formu kako je vreme odmicalo:

– Ekipa se stabilizovala, ostali smo u vrhu, ali nije bilo ni malo jednostavno. Došli smo u poziciju da igramo za drugo mesto sa Krkom, dolaze da nas iznenade, jer se bore za opstanak. Znate da svi igramo u isto vreme, osim dve utakmice koje su u drugim terminima, i ne znam zašto je to tako. Vraćamo se u dvoranu „Aleksandar Nikolić”, prvi trening ćemo odraditi u ponedeljak ujutru, ali svakako vrlo važan meč za nas. Raduje podatak da je zdravstveni bilten vrlo dobar. Ovo je veoma važan momenat za nas, sledi nam serija Evroligaških mečeva, i u svakom želimo da napravimo što bolji rezultat.”

Crveno-belima pobeda u ovom meču osigurava prednost domaćeg terena u polufinalu ABA lige sa Cedevitom. U prvom delu sezone, Zvezda je slavila sa 71:65 u Sloveniji, uz dabl – dabl učinak Stefana Joviča od 13 poena i 11 asistencija.

Prodaja karata za ovu utakmicu obavljaće se osim u poslovnicama Eventima, i na dan utakmice na blagajni hale „Aleksandar Nikolić“ do početka meča u 18 sati.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter