5
ATP

FOTO: STARSPORT

VIKTOR TROICKI: Publiko, nije samo Novak Đoković Srbija!

Objavljeno: 04.03.16 u 21:28

Viktor Troicki poražen je od Mihaila Kukuškina u drugom meču Dejvis kupa između Srbije i Kazahstana.

Srpskom teniseru za poraz su bili krivi teren i pubilka u Pioniru, koja je posle meča Novaka Đokovića napustila dvoranu „Aleksandar Nikolić“.

– Protivnik je bio bolji, pogađao je u važnim trenucima, a pored toga odgovarali su mu uslovi, više nego meni, Teren je nešto sportiji od šljake, to mi ne odgovara, ali nisam igrao onako kako mogu. Ne krivim Savez, ali činjenica je da je podloga stara – rekao je Viktor Troicki i nastavio:

Đoković zaslužuje svu pažnju Srbije, svi ga volimo i navijamo za njega, ali posle njegovog meča bile su poluprazne tribine. Glasniji su bili Kazahstanci, iako su naši navijači u nekim delovima meča ustajali. Izgleda da 22. teniser sveta nije dovoljno dobar povod za navijanje.

Sutra od 15 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“ igra se meč dublova. Srbiju bi trebalo da predstavljaju Novak Đoković i Nenad Zimonjić.

0
0
5 Komentara
  1. Viktore Srbendo!!! Cestitke tebi i celoj ekipi !!! Nole je sampion i svi to postujemo ali mi koji pratimo tenis znamo koji si ti car i koliko srca i sebe ulazes u borbi za reprezentaciju. A jadnici tipa Ugo i Dejan dolaze na tenis samo da bi 3 meseca mahali kartom po selu kako su gledali tenis ( ako su uopste i isli )

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako Novak sam moze da obezbedi prolaz dalje treba ga samog bodrit al mislim da ima i drugih koji se bore za prolaz, za Srbiju i da i njih treba podrzat! Viktor nije najbolji al svakako da zasluzuje bodrenje.

    0
    0
    Odgovori
  3. zbog ljudi koji su ostavili komentare tipa ko da te gleda nikad i necemo da napredujemo jer njima je vazno samo kad igra najbolji a kako da neko postane isto tako dobar ako ga niko ne podrzava ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter