3
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

DEJVIS KUP: Kazahstanci izjednačili, Kukuškin lako savladao Troickog (FOTO)

Objavljeno: 04.03.16 u 19:13

U drugom meču prvog dana duela 1. kola Svetske grupe Dejvis kupa selekcija Kazahstana došla je do izjednačenja pošto je Mihail Kukuškin savladao Viktoria Troickog sa 3:0, po setovima 7:5, 6:2, 6:4, posle dva sata i 35 minuta igre.

U polupraznoj dvorani Aleksandar Nikolić u prvom setu viđena je velika borba, ali se Kukuškin daleko bolje snašao u samoj završnici odnosno rešio je taj deo meča u svoju korist rezultatom 7:5.

Osokoljen vođstvom kazahstanski teniser nastavio je da briljira i u nastavku duela, dok je Troicki srljao iz greške u grešku te mu se igra potpuno raspala. Kukuškin je u oba naredna seta prvi dolazio do brejkova i uspevao je da ih odbrani. Istina Kukuškin je iskoristio tek četvrtu meč loptu i to posle velike borbe koja je nagoveštavala mogući preokret.

Kaoko je u prvom današnjem duelu Đoković lako savladao Nedovjesova rezultat duela je 1:1, a u subotu sa početkom od 15 sati na programu je meč dublova. Za Srbiju bi trebalo da igraju Nenad Zimonjić i Novak Đoković, dok će Kazahstance predstavljati Andrej Golubjev i Aleksandr Nedovjesov.

0
0
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter