13
Košarka

FOTO: STARSPORT

UMESTO VILIJAMSA: Najavljeno novo pojačanje za Partizan

Objavljeno: 01.03.16 u 23:09

Nakon što je ozvaničen dolazak Novice Veličkovića u Partizan, večeras se pojavila informacija o još jednom igraču koji je nadomak Humske.

Gostujući na Kopernikus televiziji u emisiji ‘KCN Sport’ kod Dejana Anđusa košarkaški stručnjak Dragan Jakovljević otkrio je ime novog pojačanja Košarkaškog kluba Partizan.

Tvrdeći da ima informaciju iz dobro obaveštenih izvora, Jakovljević je izjavio da je košarkaš Olimpije Sava Lešić veoma blizu dolaska u tim Aleksandra Džikića. To bi moglo da znači da će zbog viška stranaca saradnja sa Derelom Vilijamsom biti okončana po okončanju poslednjeg kola regionalne ABA lige.

Sava Lešić je u Partizanu bio u sezoni 2009/2010, a zatim je nosio i dres Crvene zvezde naredne dve godine. Pored ‘večitih’, igrao je još za Vizuru, Superfund, Himik, Radnički, Jenisej i Olimpiju, za koji i dalje nastupa.

sava-lesic

Upravo sa Olimpijom će Partizan igrati u poslednjem kolu ABA j.t.d. lige i videćemo da li će najava Dragana Jakovljevića biti i obistinjena.

Evroliga je psremila poklon za crno-bele, znate li o čemu se radi?

0
0

13 Komentara

  1. Džile odlično zna šta radi. Ako je rekao Sava onda je Sava! Inače Sava Lešić i Nemanja Bjelica su Partizanova deca i bili su najbolji klinci kadetskog tima Partizana te neke xy godine, koji je nečijom bahatošću ili lošom procenom kompletno raspušten.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da Sava je vrh samo neznam da li bi zeleoPartizan posto ga je Dule drzao na klupi dok su drugi slabiji dobijali prilike u igri

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa koliko kikirikija ima u sefu Partizana?! Ljudi, pa ovi trose ko da su barselona. A kme, kme je samo za glupi narod a nekolicina se leši od para….

    0
    0
    Odgovori
    • Перо,ти си очито део тог „народа“ јер не можеш схватити да наше играче плаћа Пековић својим парама а ваше Вучић,парама отетим од народа!

      0
      0
      Odgovori
      • Druze ako nemas sta pametno da napises nemoj nista ni pisati,bolje i tako nego da pises budalastine!!!Bas se Pekovic polomi da da svoje pare,zapitaj se malo covece sta pises!!!

        0
        0
        Odgovori
    • Problem je sto vilijams ima ugovor samo do isteka aba lige,a trenutno nije ni sigurno kako ce se igrati kls ove godine(pominje se opcija gde se prvo igra plej-of)

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter