7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KAKO DO TITULE: Pojavio se tračak nade da Partizan ipak može u plej-of ABA lige

Objavljeno: 01.03.16 u 11:01

Na Skupštini ABA lige j.t.d. koja je zakazana za danas trebalo bi da budu rešeni određeni problemi što se tiče ovog takmičenja.

Jedna od tema biće i termini plej-of utakmica odnosno rešavaće se zahtev Crvene zvezde da polufinalni i finalni mečevi budu pomereni tj. da budu odigrani tek po okončanju nacionalnih šampionata.

Do sada ostali klubovi nisu bili za tu ideju pa se čak pojavila informacija da bi u tom slučaju klub sa Malog Kalemegdana bojkotovao dalje takmičenje odnosno ne bi igrao polufinale protiv Cedevite.

To je navelo navijače Partizana da razmišljaju o tome koliko je moguće da crno-beli ukoliko zadrže petu poziciju na tabeli zamene večitog rivala u plej-ofu.

Tačnije ako bi se to desilo jedino je moguće da dođe do pomeranja na tabeli pa da Partizan igra protiv Budućnosti, a Mega Leks bi u tom slučaju išla na Cedevitu.

Za sada je sve u sferi nagađanja i cela priča je malo verovatna, a nadamo se da ćemo više informacija imati nakon današnje sednice.

Takođe su postojale najave da slovenački i hrvatski klubovi ne žele više da igraju u regionalnom takmičenju od naredne sezone što će takođe biti jedna od tema Skupštine ABA lige j.t.d.

0
0
7 Komentara
  1. Ја сам циган, али аплаудирам овом гробарчини – какве ви небулозе објављујете, па то је незамисливо… Свака част за коментар, а „чланак“ баците у кош.

    0
    0
    Odgovori
    • Zvezda bi da je u situaciji Partizana to oberucke prihvatila . Pa od tri ucesca u EL , zvezda je samo jednom regularno usla . Prvi put je zajebala Igokeju , drugi put kupila od cibone a za treci put svaka cast .

      0
      0
      Odgovori
  2. Kakva glupost boze sacuvaj, ako oni nece da igraju, necemo ni mi da igramo, jok ludi su i jedni i drugi u junu da igraju plej of, pa i oni dusu imaju, da odmore malo.

    0
    0
    Odgovori
  3. hahaha jesam grobarcina ali vi novinari ala ga pišete gluposti pa nije ni čudo što već preko 15 godina nekupujem laži.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter