4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DUHOVITI GROBARI: Sad ih pustite! (VIDEO)

Objavljeno: 29.02.16 u 22:41

Partizan je demolirao Cedevitu 82:61 čime je direktno pomogao Zvezdi da se vrati na poziciju „dva“ i mirnije sačeka plej-of. Zato su se Grobari početkom drugog poluvremena malon našalili, a možda neki i ozbiljno mislili da Aleksandar Džikić i momci puste Hrvate i tako pomrse račune „večitom rivalu“.

Pri rezultatu 48:34 Halom sportova se zaorilo „sad ih pustite“. Naravno, sve je ostalo u granicama sporta, te je Partizan „popio“ Cedevitu na eks. Evo detalja sa početka utakmice kada su Grobari zapevali jednu od omiljenih pesama „juga“…

(Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.)

0
0
4 Komentara
    • Pre 2-3 godine je Zvezda pobedila Buducnost i vas direkto progurala u play off a mogli smo da izgubimo i nikom nista!!!!Samo sto to ni u jednom momentu nama nije padalo na pamet kao na primer tebi!!!

      0
      0
      Odgovori
  1. hvala grobari na pobedi…Sledeće sezone uz ovakvog trenera bićete među tri najbolje ekipe, zavisi od budžeta. Jakoj Zvezdi, treba i jak Partizan i obrnuto.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter