5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČKE ŽELJE: Miloš Teodosić o Crvenoj zvezdi

Objavljeno: 27.02.16 u 13:06

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić ima poruku za ‘svoju’ Crvenu zvezdu.

Crvena zvezda je sinoć na pleća srušila i Anadolu Efes, ekipu projektovanu za najviše ciljeve. Evropa još bruji o snazi Crvene zvezde, njeni igrači su redovno na TOP listama, a oduševljenje klubom za koji navija nije krio ni Miloš Teodosić, košarkaš CSKA iz Moskve.

– Voleo bih da se što kasnije sretnemo. Što kasnije, to bolje! Zvezda je odlična ove sezone i mislim da ima velike šanse da nastavi da uveseljava Zvezdaše. Želim joj mnogo uspeha – izjavio je Miloš Teodosić za ‘Blic’.

Kako je Zvezda krenula, ništa nije nemoguće. A Teodosićev CSKA je mnogo bliži tome, jer pod dirigentskom palicom srpskog košarkaša odlično igra i ove sezone.

– Prezadovoljan sam, cela ekipa je odigrala sjajno. U uzlaznoj sam putanji forme, što je odlično pred finiš sezone – istakao je Teodosić, koji još uvek čeka na osvajanje Evrolige.

0
0
5 Komentara
  1. a zasto jedan smesan glodar kao sto si ti-cita uopste komentar vezane za zvezdu???kompleksi su ne unistivi…nema tadica-nema partizana..

    0
    0
    Odgovori
  2. …Fmp-e-mutant-projekat nastavlja da uveseljava „SVOJU“ interesnu grupu tj. shachicu sekundarnih-spodoba okupljenu oko IDEJE i projekta kako sto pre presusiti zalihu zelenog papira za crveni bankomat !!! SVE STO JE VASE-NIJE VASE, SVE STO JE NASE-SAMO JE NASE-ZAUVEK !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. …Fmp-e-mutant-projekat nastavlja da uveseljava „SVOJU“ interesnu grupu tj. shachicu sekundarnih-spodoba okupljenu oko IDEJE i projekta kako sto pre presusiti zalihu zelenog papira za crveni bankomat !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter