0
Košarka

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Srbiji sam zbog Francuza pravio problem, a oni meni tako!

Objavljeno: 22.02.16 u 21:30

Limož je pobedio Asvel u derbiju, ali se klub iz Liona žalio na to što je Duško Vujošević vodio „zelene“ sa klupe.

Asvel traži da se rezultat utakmice izbriše, jer je Limož vodio trener bez licence. Tim povodom se medijima u Francuskoj obratio i najtrofejniji trener u istoriji Partizana.

– U utakmici sa Asvelom klub je sa klupe predvodio Bertran koji je prijavljen kao zvaničan trener. Ne vidim u čemu je problem. Uvek neko iz stručnog štaba kaže nešto, da neki savet, tako sam i ja. Čak i fizioterapeut Ksavijer ponekad govori na našoj klupi. Nikad nije tišina – rekao je Vujošević za sajt „Plava Francuksa“.

Duško Vujošević je takođe istakao da ne razume „netrpeljivost“ Francuza i dao je primer iz vrmena kada je bio strateg Partizana.

– Od kada sam stigao u Francusku i od kada se pojavio problem sa licencom gledao sam da ispoštujem sva pravila. Ali.. Daću vam primer iz Beograda. Kada sam bio trener Partizana u timu sam imao tri Francuza (Vestermana, Lovernja i Daloa) i nisam pravio razliku između Srba i njih. To je izazvalo velike probleme za reprezentaciju Srbije, ali sam ih sve gledao isto. To je najbolji odgovor koji mogu da dam na ovo što mi se dešava u vašoj zemlji – rekao je Vujošević.

Miljenik Grobara, ali i navijača Limoža se nada da će mu uskoro biti dozvoljeno da vodi ekipu.

– Izgleda da se ne radi samo o administrativnom problemu. Nadam se da će mi uskoro KS Francuske dati „dozvolu“ da radim – zaključio je Vujošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter