0
Evropske lige

RASTANAK SE PRIMAKAO: Ibrahimović rastužio navijače Pari Sen Žermena

Objavljeno: 22.02.16 u 21:51

Kao što je već u nekoliko navrata najavljivao Zlatan Ibrahimović će na kraju tekuće sezone napustiti redove Pari Sen Žermena.

Kako prenose francuski mediji Švađanin je o tome u nedelju i zvanično obavestio čelnike kluba iz Pariza odnosno saopštio im je da ne želi da potpiše novi ugovor sa „svecima“ već da mu je cilj da karijeru nastavi negde drugo.

Za sada je i dalje nepoznato u kom klubu bi popularni Ibra mogao da završi karijeru, s obzirom da su mu već 34 godine, a kao moguće destinacije spominju se pojedini klubovi iz američke MLS lige, ali i pojedini engleski premijerligaši.

Manje je verovatno da bi Ibrahimović mogao da ode u neki kineski klub koji sigurno ne bi žalio novac da u svoje redove dovede takvu zvezdu, pa makar ona bila i na zalasku karijere.

Ove sezone Ibrahimović je ponovo najbolji strelac tima sa 23 postignuta gola i jedan je od najzaslućnijih što će Pari Sen Žermen da osvoji novu titulu prvaka Francuske, a ekipa vrlo dobro gura i u Ligi šampiona.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter