0
Domaći fudbal

FK CRVENA ZVEZDA: Kristina i Nikola dobrodošli u vašu drugu kuću (FOTO)

Objavljeno: 21.02.16 u 13:06

Na poluvremenu utakmice između Crvene zvezde i Mladosti, publika na Marakani je imala priliku da pozdravi goste sa Kosova i Metohije.

U pitanju su bili Kristina i Nikola, deca iz Zvečana. Oni su u subotu, 20. februara, bili specijalni gosti našeg kluba. Donedavno su živeli u jako lošim uslovima, ali im je u okviru emisije „Radna akcija“ renoviran dom. Ceo jedan zid njihove nove kuće ukrašen je Zvezdinom motivima. Poseta Marakani bila je specijalno iznenađenje.

image

FOTO: FK Crvena zvezda

Kristina i Nikola su uoči utakmice posetili prostorije kluba u kojima ih je dočekao i predsednik Crvene zvezde, Svetozar Mijailović. Posebna ceremonija održana je na poluvremenu utakmice, kada su mališani sišli na atletsku stazu i došli do severne tribine, na kojoj su dočekani pesmom, i velikim transparentom „Kristina i Nikola, dobrodošli u vašu drugu kuću“.

Poseta Kristine i Nikole samo je dodatno ulepšala jako lepo popodne na Marakani, a naš klub je još jednom pokazao da su vrata stadiona uvek otvorena za sve kojima je u srcu crveno-bela boja.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter